I LOOOOVE THE WEEKEND.

Allmänt

Glad lördag snäckor!

Oh la la så härligt med helg!!! eller hur? I just looooove it! 🙂

Min ena J ligger framför TV´n, med täcke + kudde + chips och tittar på en ny Barbie film (jag kunde inte hålla mig från att gå och hämta bland julklapparna…så typiskt mig…) och min andra J ligger och slappar i sängen så bara jag och Gucci som är uppe här i Casa Gizmolina och jag är på väg ut. Min plan var att vara nere i city redan kl.10 för att slippa lördagskaos men här sitter jag och har inte ens duschat ännu. Men strunt samma! det är ju helg så då är det lov att ta det med ro och vi ska i.n.t.e. stressa.

Och igår hade vi girls en riktigt trevlig fredag! Vi mötte upp kära vänner på Lille Asia, åt fantastiskt god middag och skålade för Siw som fyllt år sedan sist vi sågs och sen gick vi hem till dem så att barnen fick leka.  Ett perfekt fredagsmys! och precis då vi kom hem fick jag med mig att Erik fick lämna Idol. Han är ju SÅ duktig men samtidigt kanske för lite folklig, så jag tycker att det var rätt. Det kommer att gå så bra för honom oavsett!  Så – nu fortsätter jag att hålla tummarna för min favorit Kevin 🙂  Och när vi ändå är inne på fredag så kommer några pics från min dag här:

Jag tittade förbi bästa Cathrine hos Hendrix Hair och stylade mitt hår för det är så otroligt skönt att slippa tänka på det på hela helgen. Och där, på salongen, säljer de världens bästa hårspray. Jag kan inte leva utan det!  och den här lilla flaskan är perfekt till handväskan…

När jag bläddrade i magasiner hos frissan så hittar jag den här festliga texten.  Det låter ju helt f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t. att man ska få bättre minne av bubbles! men alltså för mig så slutar det oftast med att jag inte minns något som helst…. 😉

Voilá! stylad och klar för helg. 

En vanlig fredag hemma på vår gata… (jag har fotat från vardagsrummet).  Regeringen äter lunch i grannhuset och säkerheten är minst sagt omfattande. Total polisavspärring, massor av livvakter och 1 time senare är de borta igen.  

Nej men om jag kanske skulle ta och komma mig in i duschen och ner på stan nu.  Men just det, före jag sticker kanske jag ska ge er några sista-minuten-tips till julkalendern? vill ni det? Jag kan ta och fota allt jag köpt till Johannas kalender och lägga upp en bild av det i det här inlägget men jag tar bort bilden senare idag för hjärtat checkar bloggen ibland 😉

Önskar dig en magisk lördag!!!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “I LOOOOVE THE WEEKEND.”

 1. Titti says:

  Jag ska också ut en sväng….men sen är jag som vanligt!!
  Kevin är också min favorit men vinner Elin är det kul också….umeåtjej!!
  Vad snygg du blev i håret.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Tack snälla! 🙂 Visste inte att Elin är från Umeå! så kul. Båda är riktigt duktiga men eftersom Kevin dessutom är ögongodis så… 😉

   Njut din lördag! Kram!

 2. Charlotte says:

  Jaaa- fota julkalendern! Jag tappade helt inspirationen den här julen och orkade inte köpa 24×3 små klappar till barnen! Så imorgon flyttar 3 Elf-on-the-shelf hem till oss…. Får se hur det går 🙂
  Tänker att de små nissarna ska ha julklappar ibland och ngt annat roligt ibland…
  Trevlig lördag!

  • gizmolina says:

   Förlåååååt Charlotte ! jag fick inte till att fota sakerna innan vi gick ut för Johanna var på mig heeela tiden och skulle se ALLT jag gjorde… 😉 Men – jag ska knipsa pics av allt nu i kväll innan det packas in så lägger upp en bild senare i kväll, eller i morgon bitti, så att du får se !

   Önskar dig en magisk 1:a advent! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *