I LOVE BIRTHDAYS!

Allmänt

Happy fredag sweeties!

Vilket kalasrace jag befunnit mig i den här veckan! och igår, då kalaset var, så fanns det inte en chans att jag skulle hinna sitta ner och blogga… Men nu är jag tillbaka! i livet efter kalaset…! Herregud vad mycket jobb det är att fixa födelsedagskalas men det är bara det absolut roligaste jag vet! Jag ä.l.s.k.a.r. allt fix runtomkring och att få ta helt av med det kreativa. Och jag skulle lätt kunna arrangera barnkalas 24/7!

Men alltså att arrangera kalas för 16 girls helt själv är egentligen inget jag rekommenderar. Shit vad jag fick jobba! (vaaar är min Magda???) Och en sak är säker, fler än 16 går det i.n.t.e att sitta runt vårt spisebord, det var MAX, och det var trångt. Men finns det hjärterum så finns det sjärterom! Ha, ha.

Jag kör lite kalas-detox idag innan vi är på den igen i morgon, men då med 10 färre gäster (hallelujah!).

Johannas 8 års dag startade traditionsenligt med att hon blev väckt av sång, kake och gaver. 

Hjärtat fick välja tårta själv så det blev en helt lik från förra året, klassisk baka-långkake-mix som jag gjorde i en blomsterform. Pyntade med floursocker + hjärteströssel. Lätt som en plätt. Och nej, snygg var den inte (den ramlade isär som ni ser) men strunt samma, Johanna var nöjd och glad och det var det viktigaste.

Finns det något bättre än att få öppna paket i sängen på sin födelsedag? 

…och då hjärtat fick se den rosa polaroid kameran som hon önskat sig såååå mycket var lyckan total! (tusen 1000 t.a.c.k. kära morfar & gudfar Johan).

Tyvärr fick jag inte till att fota så mycket som jag brukar igår eftersom jag bara har 2 armar och de gick åt till att servera korv, läsk, kake, is, lemonade, muffins etc.. (puh! kände mig som en bläckfisk..) men några fick jag till så häng med, snart kommer birthday party pics!

Men först: frukost!

Ta tillvara din fredag (och din helg) och var rädd om dig! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “I LOVE BIRTHDAYS!”

 1. Titti says:

  Oj förstår det var mycket att stå i med så många kalasgäster.
  Grattis till Johanna.
  Jag är på väg till Göteborg och min Johanna!
  Precis ätit en god lunch på Arlanda.
  Trevlig helg önskar Titti

  • gizmolina says:

   Ja, hjälp! det blev nästan lite för mycket… men kul var det! 🙂 Hoppas att du har haft en underbar weekend hos din dotter! Det är så kul att hon också heter Johanna. Finaste namnet!

   Önskar dig en underbar måndag! Kram!

 2. Nettis says:

  Åh, så fantastiskt med 8-års kalas 🙂
  Dom växer så det knakar att det verkligen gäller att ta vara på tiden med våra små…

  Vad var det förrester för Polaroid kamera? Min 9-åring tjatar också så skulle behöva lite tips 🙂

  Ha en fortsatt trevlig dag och njut av heeelg 😉

  • gizmolina says:

   Det var verkligen fantastiskt! 🙂 Jag älskar att fixa kalas! Och ja, alltså hjälp vad de växer! Att Johanna fyllde 8 känns helt overkligt…

   Kameran är en Fuji Film, instax mini 8 och den kan jag verkligen rekommendera! Johanna har knipsat pics hela helgen och det är ju sååå kul att bilderna kommer ut på en gång. Den var helt klart bästa presenten! så gå för en sån till 9-åringen! den blir garanterat succé!

   Happy new week!!! Kram!

 3. Kristine says:

  H.E.R.L.I.G.

  Flotte bilder og stemning.
  Gratulerer med datterens 8 års dag. Vår jente ble 8 i juli. Stas og kjekt med bursdager 🙂

  Polaroidkamera er sikkert stor stas. Takk for tips ( julegave).

  Så bildene på IG også, inspirerende. Blir så glad av å se slike nydelige bursdagsbilder. DU ER UTROLIG FLiNK 🙂

  Klem Kristine

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljooooner T.A.C.K. för fantastisk feedback och fina ord Kristine! 🙂 You just made my day!!! Och gratulerer – i efterskott – på din dotters dag! Det är ju så kul med bursdager! och jag kan varmt rekommendera kameran som julegave. Den blev stoooor succé!!!

   Önskar dig en magisk dag och en vecka fylld av solsken! Klem!

 4. Linn says:

  Ja tenker hun hadde en fantastisk bursdag! Gleder meg til flere bilder på bloggen din 🙂 trenger bursdagsinspirasjon 🙂 snart bursdag her også 🙂

  • gizmolina says:

   Det kommer snart ett stort kalasinlägg! 🙂 Men först måste jag få liv i min telefon som tyvärr dog igår… (krise!!!) för de flesta bilderna ligger lagrade i den…. Och så kul att du också ska arrangera bursdag snart. Det är ju det bästa som finns!

   Happy måndag! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *