T.G.I.F.!

Allmänt

Y.E.S.!! it is! Wiiiieee!

Godmorgon sweeties!

Hoppas att du har sovit som en prinsessa i natt ?

Själv blev jag uppe på tok för sent (igen) så på morgon blev det snooze (igen)…och nu är det full fart framåt som gäller. Har en hel del på  min “to do” lista innan jag öppnar butiken och jag ser verkligen fram emot den här dagen för efter jobb ska jag möta upp en av mina bästa vänner som är i stan (välkommen till Oslo Jonas!) och nu var det såå länge sen sist. Det är en av nackdelarna med att bo så långt ifrån familj & vänner, det att man ses så sällan men å andra sidan så sätter man ännu större pris på de tillfällen då man ses! 🙂

Jag är i shoppingmodus idag… om du också är det så har jag öppet min butik kl.12.30 – ca 16.30 (det kan hända att jag stänger 16.00 !).

Oj, nu kom en naken prinsessa in på köket. Bäst att se till att matboxen är klar då hon strax ska iväg till dagis. Önskar dig en FAB freeeedag fina du !!! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “T.G.I.F.!”

 1. June says:

  Me too! Beste dagen i uka! Håper fredagen din blir strålende!!:)
  Klem June

 2. tyvärr inte 🙁 sovit som en kratta hua hua

 3. Christina says:

  Veckorna flyger fram och det känns ibland som att veckan bara är måndag och fredag 🙂
  Ha en mysig fredag.
  Kram

  • gizmolina says:

   Håller med dig… måndag & fredag och ny måndag & fredag… Det gäller att stoppa upp och njuta sina dagar ! Kram! 🙂

 4. CC says:

  Hej igen söting! Jag kanske har hittat en netbutik i norge som har ev kvar den ur sötta blusen med hjärtan på som du har sålt i din fina butik ♥ Får jag fråga dig vad har du för storlek på din blus på bilden? Undarar om jag skall ta s eller m?! Du är ju lite smalare än mig så om jag vet vad du har så kan jag räkna ut vad jag skall ha för storlek:)

  Tack på förhand fina du!

  Önskar dig en fin kväll!
  kram CC

  • gizmolina says:

   Vackra du ! Så B R A att du fått tag i den! Men alltså smalare än dig ? Oh NO ! där tar du fel ! jag har faktiskt large på min 😉 Önskar dig en FAB fredagkväll! Kram! 🙂

 5. CC says:

  Tack för ett snabbt svar sötnos!
  Önskar dig en fin kväll!

  kram CC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *