I love fridays!

Glad f.r.e.d.a.g. sweeties!

Hoppas att du sovit riktigt gott och att du är laddad inför dagen?!

Jag körde lilla J till dagis i duggregn med en rosa hund under armen (ha-med-dag) också svängde jag förbi min butik på väg hem. Har öppet idag  kl. 12.30 – 16.30 och precis innan jag reste till Luleå så fick jag in de finaste örhängena (med stjärnor bl.a.) från Zuzanna G som passar bra till helgens festligheter !  Det känns riktigt kul att vara hemma igen och det är så tacksamt att resa med Johanna. Hon är ju van att vi flyger i 12 timmar så gårdagens flighter på 45 min + 1,15 tim var ju en lek ! 🙂

Lilla J reste som vanligt i Chill Norway . Skönaste & finaste kläderna !

Vad vi gör ombord på flyget? Klistrar (med de stickers J får av SAS), bläddrar i magasiner och….

….spelar Memory. Ett perfekt sätt att få tiden att gå!

Arlanda (terminal 5) har det dykt upp ett nytt Junibacken skepp. Hur kul som helst !

Triss i hjärtan… min sköna Juliette från Chill och ett par plånböcker från Gucci.

Det slår aldrig fel, precis innan landning somnar darlingen…zzz

Jag svängde förbi en blomsterbutik på morgon för att köpa nya tulpaner men fick veta att det är slut på den sessongen nu ?! Får hoppas att det inte gäller alla butiker för jag älskar verkligen tulpaner.

Tulpaner år nog den enda blomma som är minst lika fin då den är halvdöd... 😉

Nej, nu måste jag köra på här. Ska speed-städa och sen iväg mot butiken.

Önskar dig en amazing fredag!!! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “I love fridays!”

 1. Cecilia says:

  Här skickade vi iväg ett barn med en lego figur och lilla syster valde att ta med sparkcykel (?!!) till ha-med-dagen 😀
  Hon ville först ha med sig My little pony hästar men ja varför inte ta med sig något lite mer klumpigt till barnehagen 🙂
  En fin fin dag önskar jag dig (även om nu vädret kunde varit bättre).

  Kram
  Cecilia

  • gizmolina says:

   Lego & sparkcykel låter som festliga ha-med-saker ! 🙂 Min lilla J envisas också med att ha med sig sin sparkcykel överallt 😉 Önskar dig en underbar dag i regnet ! Kram !

 2. Casaofmia says:

  Härliga bilder! Trevlig helg

 3. Lena i Uppsala says:

  Happy, sparkling friday!
  Välkomna hem igen och vad tråkigt med fönstret… Grrr- men helt rätt att ta nya friska tag. Låt inte tråkigheter stjäla din energi. Rosa, rosa och rosa – vilken underbar färg – på ALLT! Vilket sött litet hjärtmemory – me like, praktisk storlek att ha med sig. Sedan måste jag återigen bara säga att påsarna från din butik är bara så himla fina! Fick en idé om att trycka den loggan på härlig canvas och göra som canvasbag/canvaskasse – i blekrosa med lite glitter… Det skulle bli en given jobbväska för mig med alla papper/kollegieblock och annat.
  Från ett kallt, grått och blåsigt Uppsala önskar jag dig en mysig och sprudlande helg med massor av glädje.
  KRAM
  Lena

  • gizmolina says:

   Underbara du! Din glittriga kommentar lyser upp hela min fredag ! Tusen 1000 tack ! 🙂 och vilken strålande idé med glittriga Gizmolina påsar . Det ska jag absolut fundera på ! Önskar dig en magisk dag och en sparkling weekend ! Kramar ! 🙂

 4. ISLANDSMAMMA says:

  Fina bilder och vad roligt med fin lekplats på Arlanda 🙂
  HAPPY HAPPY FRIDAY söta fina 🙂

  • gizmolina says:

   Tack snälla ! 🙂 Ja, de där lekplatserna på Arlanda gör Johanna lycklig. Hon älskar dem ! Happy fredag till dig också!!! Kramar!

 5. Nina says:

  Du har en utmaning som väntar på dej, jag hoppas att du gör den, för det skulle vara kul =) Ha en jätte fab fredag! =)

  • gizmolina says:

   Tack för utmaningen. Jag brukar tyvärr vara dålig på sånna så inte säkert att jag gör den… men ska ta en titt ! Önskar dig en FAB fredag ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *