FREDAG, JULGRAN & HEADLINES.

…dagens tips: Freia Premium 70% kakao mint. Loooove it!

Gooodmorgon mina fina bloggvänner!

Hur är det möjligt att det är f.r.e.d.a.g. igen?! helt otroligt! men samtidigt såååå underbart härligt! 🙂

Och Johanna var så glad på morgon för de håller på att öva på en dansföreställning på AKS som de ska visa upp för oss föräldrar till veckan och hon älskar det. Hennes senaste grej är att hon vill bli artist så det där med att stå på en scen passar henne helt perfekt.  Och vet ni vad jag gjorde igår? jag köpte julgran! inte någon stor, bara en sån där liten (från Mester Grønn) och den lyser verkligen upp terrassen med alla små lys.  Men jag är så galen i symetri att jag egentligen skulle köpa 2, så att det kan stå en på varje sida av vår stora terrass, men jag hittade inte 2 som är lika. Alltså det är ju typ omöjligt (som han som jobbade där sa efter att jag ställt typ 10 st vid sidan om varandra utan lycka) men jag ger inte upp så jakten på gran #2 går vidare!

Jag är så glad över att jag har hittat ljusslingor som går på batteri för vi har inget el-uttag på terrassen. Också tror jag att jag ska söka fram mina zinkhus från Walther & Co och strössla terrassen med dem… 

Igår var jag och lämnade några stjärnor hemma hos en av mina kära vänner (oh yes! Gizmolina´s Closet kör home delivery) och se vad hon hängt på dörren till mig! en hembakad solskinnsbolle! Åhhh så glad jag blev! och g.o.d. var den. Och check det söta bandet! tror jag sett att de finns hos Panduro.

Nej, nu ska jag packa stjärnor (tack till alla er som shoppar hos mig! jag blir så glad!) +  äta frukost och var det föresten någon av er som såg att min JIG´s företag dominerade hela 1:a sidan på Finanasavisen igår? Kul med headlines!

Önskar dig en magisk fredag!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “FREDAG, JULGRAN & HEADLINES.”

 1. Trine says:

  Jeg kjøpte en julestjerne for en uke siden. Har du sendt den? Jeg skal gjøre klart til advent hjemme i dag (fridag, hurra)og trodde den kom fram i god tid?!

  Koselig med det lille juletreet på verandaen din. Tror jeg stjeler den ideen.
  Ønsker deg en strålende helg og riktig fin adventstid:)

  Trine A

  • gizmolina says:

   Så märkligt att du inte fått den!? den har självklart gått iväg! så jag håller alla tummar jag har för att den kommer fram till dig idag!!! 🙂 (send mig gärna en mejl och berätta om den kommit fram! till: gizmolinas@hotmail.com) Också tycker jag absolut att du ska gå och köpa en liten julgran! den är så fin.

   Önskar dig en underbar dag och en magisk weekend !!!

   Klem!

 2. Trine says:

  Takk for svar. Da krysser jeg også fingre og satser på at den kommer i dag⭐️⭐️⭐️

  Trine

 3. Trine A says:

  Takk for god service. Stjernen kom i dag. Hurra for det og god helg ⭐️

 4. Therese says:

  Önskar dig trevlig helg med massa mys
  Kram

 5. Vibeke says:

  Hei.

  Hvor har du fått tak i den lysslyngen på batteri – har selv vært på utkikk etter nettopp det. Takk for en herlig blogg, som gir meg feelgood hver eneste dag :-))) Ha en strålende helg, fine du.

  Vibeke

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner T.A.C.K. för underbar feedback Vibeke!! Nu blev jag glad! 🙂 Du hittar ljusslingan som går på batteri (och har timer!) hos Jernia.

   Önskar dig en magisk 1:a advent! Klem!

 6. Kristine says:

  Herlig!
  julestemningen begynner å komme så smått. Kjekt å pynte.
  Flotte,stemningsfulle bilder du viser, herlig.

  Nyt fredagskvelden 🙂

  Kristine 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack Kristine! 🙂 Visst är det underbart att julstämningen kommer smygande. Jag älskar det ! och nu ska jag dyka ner i kjeller boden och söka fram diverse advents pynt…bättre sent än aldrig… 😉

   Önskar dig en underbar söndag fylld av lyckliga stunder! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *