I love Gucci!

Allmänt


Snyggt!

Det är ingen tillfällighet att min katt heter Gucci  – orsaken är så klart att jag älskar Gucci ! 🙂

Och höst/vinter kollektionen från Gucci, som deras nya deigner Frida Gianni är mamma till,  är den snyggaste jag sett. Väskorna med nitar är fantastiska liksom kläderna och övriga accessoarer och när plånboken inte tillåter äkta vara så kan du göra som mig – nämligen  "sno stilen" och hitta liknande plagg hos tex Zara 🙂


En svart skinnjacka känns rätt i höst!


Fabulous!

Varsågoda – en sneakpreview av Gucci spring -09 som visades i Milano häromdagen.

     

     
Så här tycker Frida Gianni (längst till höger på bild) att vi ska klä oss till våren. Vackert med allt det blå!

Jag tänker skämma bort mig själv lite idag så jag startade dagen (efter dagislämningen) med att gå och sola och det hade jag inte gjort på säkert 2,5 år så just därför var det extra skönt.  Ska fortsätta min dag med en lyxig frukost med smoothie, gott nybakat bröd och min favorit vaniljbulla.

Njut dagen du också för det förtjänar du ! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “I love Gucci!”

  1. sanna says:

    we all love gucci

  2. Linnéa says:

    snyggt 🙂

    ha en bra dag , kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *