I love handväskor !


Väska från Balenciaga, pris ca 14.000sek. så jag får drömma vidare… 😉  MEN ! jag vet att det finns riktigt fina "look alikes" av denna väska  så håll utkik. Tex danska Friis Company är duktiga på att gör väskor som är lik och jag vet att en nettbutik (som jag tyvärr tappat namnet på ) har en som är så lik att det är svårt att se skillnad.

En av mina läsare har efterfrågat tips om handväskor och jag bara älskar ju handväskor så jag skulle kunna göra mååånga inlägg om det men jag startar med det här. En annan dag kanske jag kan fota och visa min egen väsksamling om ni vill se ? 🙂

    
Väskan finns i flera olika storlekar och färger men den är klart snyggast i svart tycker jag.

Den här snygga väskan från Balenciaga har jag drömt om sedan första gången jag såg den (och det är en stund sedan nu, tidigt i våras tror jag..)  men 14.000 är galet mycket pengar så  tänk på att du kan hitta "look alikes" till bättre pris.  "Sno stilen" på den här och gå ut väskjakt ! 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “I love handväskor !”

 1. Yalda says:

  Visst är den snygg! Är också lite kär i den faktiskt. Synd att alla "look a likes" ofta är fuskskinn och det är även Friis-väskorna (vad jag vet?)

  Hade varit kul att se din väsksamling!

 2. Sandra says:

  http://www.chique.se

  Har väskor som verkligen är lik den där godingen men för betydligt mindre slant.

  Ett hett tips kanske?

  Kram Sandra N

 3. Annica Richards says:

  TIPS! finns Balenciaga kopior på http://www.bagsandfashion.se

 4. Karin says:

  Ett hett tips när det gäller Balenciaga look alikes är butiken Vanilla på Kings Rd i London. De har supersnygga väskor i alla färger och i god kvalitét som nästan är identiska originalet. Jar har själv köpt ett gäng väskor i olika färger därifrån och är hur nöjd som helst. De kostar väl en sisådär 1500 kr. Ett litet tips från mig 🙂

 5. Karin says:

  Och självklart är väskorna på Vanilla i äkta skinn! 🙂

 6. Sara says:

  Hej!

  Tack för en bra och inspirerande blogg!

  På tal om väskor, har jag sparat en bild på min dator där du har en stor Gucci väska. Jag älskar den modellen! Tänkte bara fråga vad modellen heter, och vad nypriset för denna skönhet ligger på?

  MVH/ Sara

 7. karolina says:

  http://www.chique.se/ har en som är väldigt fin och lik 🙂

 8. Jag vill jättegärna se din väsksamling!!

 9. Kelly says:

  Hej!

  Det är Chique.se som har exakta look-a-likes på dessa väskor, jag äger själv den svarta! 🙂

  Älskar verkligen din blogg förrsten, kikar in här varenda dag. Så inspirerande och vi älskar Odd Molly både två 🙂

  Kram Kelly

 10. Anonymous says:

  Hej Anna-Stina,

  Nästa gång du är i Bangkok kan du köpa vilken färg du vill och jättebra kvalitet för 500 kr på MBK. Jag köpte min för två år sedan och har använt den nästan varje dag sedan dess. Förresten kom jag precis hem från Bangkok idag med 3 nya väskor. Shoppinglycka!

  Din blogg är toppen!

  /Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *