I love it!

Allmänt

168397-1181
Den här svarta dunjackan från "Moncler" är, på ren svenska, "skit snygg"! 

Kommer ni ihåg att jag har visat bild på den här jackan tidigare? Då skrev jag att den stod på min önskelista… Well, min önskan blev uppfylld !!  Så – gissa om jag är HAPPY nu! 🙂  (TACK min älskade JIG för presenten!)

Jackan är "sporty" & snygg och den passar lika perfekt då jag ska gå turer med Johanna som när jag ska gå ut och ta ett glas en fredags kväll. Och eftersom jag inte är så där väldigt sportig av mig så kan jag ju i alla fall klä mig lite "sporty"! 😉

P.S mamma – jag VET att den är kort, men den kommer bli super ändå! När det är riktigt kallt så har jag ju mina pälsar… 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “I love it!”

 1. Hilde says:

  Dritlekker jakke!!

 2. Ia says:

  Lovely jacka!
  Star hogt pa min onskelista!
  Kan du inte visa dina palsar? Ja e ute efter en & behover lite inspiration!
  Ha en mysig fredag!

 3. Ebba says:

  Vilken snygg jacka, jag vill oxå ha en:) kan du inte visa en bild när du har den på? jag söker nämligen insperation jag med 🙂

 4. AnnaStina says:

  Hilde-
  Thanx! 🙂
  Ia-
  Tack så mycket! 🙂 Den stod på min önskelista fram till igår.. 😉 Mina pälsar kan jag gärna visa en dag. Önskar dig en jätte mysig helg! Kram! 🙂
  Ebba-
  Tack snälla! 🙂 Jag kan absolut visa en bild då jag har på mig den. Lägger ut det på bloggen imorgon. Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *