I love milk !

Allmänt


Sånna här fina förpackningar sätter verkligen guldkant på vardagen! och de förgyller kylskåpet 🙂

Det har gått undan i svängarna här sedan vi kom hem runt kl.17 och nu lagar jag spaghetti & köttfässås. En favorit för oss alla 3 här hemma 🙂

När jag & Johanna var och handlade så blev jag helt lycklig när jag såg dessa FINA mjölkförpackningar. Såååå underbara! 🙂  Själv dricker jag alltid den längst till vänster (de andra 2 köper jag aldrig men jag får ju lust på den rosa bara för föpackningens skull 😉  . Jag bara älskar mjölk och dricker det i princip varje dag till maten 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “I love milk !”

 1. bra blogg rolig att läsa 😀

 2. Engla says:

  Åh vad duktig du är 🙂 Önskar jag kunde dricka mjölk, min man tjatar på mig men det går bara inte. Kanske till nybakta kanelbullar 😉

  Paketen var verkligen fina! Hoppas allt är bra med er och skönt att Johanna är kryare!

 3. Anna says:

  Åh så FAB för kylskåpet ….. Ha en härlig kväll, kram Anna

 4. Vilka fina förpackningar=)

  Jag älskar mjölk speceillt med lussekatter=)

 5. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Peter-

  Tack så mycket ! 🙂

  Engla –

  Söta du ! Jag har alltid älskat mjölk, och många höjer på ögonbrynen då jag t.o.m. dricker det till hamburgare & pommes 😉 Allt är äntligen jätte bra här igen för Johanna är piggare än någonsin idag = lycka ! 🙂 Önskar dig en riktigt mysig kväll! Kram! 🙂

  Anna-

  Ja, dessa är verkligen FAB för kylskåpet! 🙂 Önskar dig också en härlig kväll. Kram ! 🙂

  Felicia-

  Håller med dig om att mjölk + lussekatter är a perfect match ! 🙂 Kram 🙂

 6. Anna-Lena says:

  Och det är så bra nu på vintern med tillsatt D-vitamin till barna! 🙂 SÅ vi har ekstra lettmelken nu! JAG dricker inte heller, men mannen och barna! Mitt mjölkintag får jag genom cappucinon! 😉 Ha en skön kväll!

 7. Jenny says:

  Samma här.. Mjölk finn alltid hemma.. =)

  Va fina förpackningar.. att inte vi har finare.. hmmm

  tack för en toppen blogg.

 8. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Anna-Lena-

  Själv dricker jag inte cappucino så jag får dracka mjölken natuell 🙂 Kram! 🙂

  Jenny-

  Tack snälla du ! 🙂 Jag önskar dig en underbar onsdag. Kram ! 🙂

 9. Mr D says:

  Vad härliga paket! Såg en svensk film från 1987 och såg där hur paketen såg ut då. Saknar dom! Det var det paketet med en stor Arla-kossa som upptog tre sidor på paketen.

  Var man lite kretiv då kunde man ställa tre paket i rad och få en hel kossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *