I love New York.

Allmänt

168397-953
Här är jag med sessan i magen februari förra året. Kallt & soligt var det! Mina UGG skor är bara de skönaste och helt perfekta till låååånga shopping turer 🙂

Kunde inte låta bli att vara lite nostalgisk och lägga ut en bild från New York resan jag skrev om i förra inlägget.. 🙂 Här är jag på shopping den 21 februari 2006 med lilla älskade sessan i magen. Håller i påsar från "Pottery Barn", "Barneys", "Saks Fifth Aveny" mlf.

Shoppingen i N.Y är FAB.!!!!!!! 🙂

P.S tyvärr visste vi inte då om det var en prins eller sessa i min mage så jag kunde inte shoppa loss på barnkläder.. Men, jag kunde till slut inte låta bli att shoppa både en blå och en rosa Ralph Lauren outfit … de var såå söta och såå billiga. Den blå är helt oanvänd men ska sparas som minne 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “I love New York.”

 1. Sessan says:

  Åhhh jag får gås hud av bara tanken på shopping & NY!!
  Bodde perfekt när jag var där, Helmsley Park Lane Hotel.
  När jag gick ut genom de enorma sväng dörrarna så hade jag hela Sentral Park framför mig & några steg åt höger Fifth Avenue……..
  Jag väntade ingen bebis då, så här var det rajtan tajtan & shop to you dropp ;0)
  Kram kram

 2. grombaben says:

  Ååh. Jeg og min sambo skal til New York neste høst. Jeg har allerede begynt å spare penger:) Gleder meg så masse. Alltid drømt om å dra dit, men ikke kommet meg dit, bare levd gjennom SATC, hehe;)
  PS. NICE kåpe:)

 3. AnnaStina says:

  Sessan-
  Ååå det låter helt FAB då du beskriver din New York tur… Den staden är ju ett shopping mekka deluxe!!! I love it!!! 🙂 Så fort vi kommer hem från vår tid i Thailand så ska jag börja planera en shopping tur dit 😉 Can´t wait!! Kram. 🙂
  Grombaben-
  Ha, ha, jamen SATC är ju bara så lovely serie att se att man ju känner att man är i N.Y när man ser den! 🙂 Så man kan säga att du “nästan” varit där! 😉 KLOKT av dig att redan börja spara till turen för jag kan lova dig att du kommer vilja ha MYCKET pengar där för att kunna shoppa! 😉 Tack för att du gillar kåpen, den är från “Stella Nova” och är en favorit i min vinter garderob. Kram! 🙂

 4. Jessica says:

  Åå älskar NY. Nu var det alldeles för länge sen jag var där, två år sedan. Vet inte när jag vågar flyga så långt med lilla sessan?

 5. Emma says:

  Kan inte din dotter fårbära denblå RL outfiten också då!? 🙂 Ser ju bara jättesött ut! Tråkigt att placera färger i “fack”, tex blått bara för pojkar och rosa endast för flickor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *