I love Odd Molly!

Allmänt

Jag lovade att visa fler pics från Odd Molly´s s/s -12 kolleksjon så varsågoda! och ja, den är lika fantastisk som den ser ut!! Hur mycket fint som helst! 🙂

 

Den långa klänningen blir perfekt till sommarsandaler….

Njut din dag! 🙂

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “I love Odd Molly!”

 1. PAULINE says:

  Snyggt! Odd molly levererar alltid! 🙂

 2. Sara says:

  Å så mycket fint! å vilket underbart jobb du har, kram S

 3. Åh, vilka snygga grejer. Gillar speciellt den grå/svarta blusen med knyt på mittenbilden.

 4. Helena says:

  Vad mycket fint! Jag längtar redan till nästa sommar, när jag ser dina bilder 🙂 Kram Helena

 5. WOW, det ser riktigt snyggt ut! I love Odd Molly too:)

  kram CC

 6. Gry says:

  gøy å se..takk for titten..O M er så enten eller, enten så fint, eller så imari “tantete” syntes jeg.:-) du plukker jo det fine.:-)

 7. M says:

  Ser framemot våren 2012! 😀

 8. Såg faktiskt några godbitar där, även om jag inte alls kan kalla mig en OM freak. Tycker det kan bli väldigt mycket av det märket & för mycket “tant” stuk…. Mig om det..
  Sommarens kollektion hade faktiskt bara några få plagg jag kunde tänkt mig. Men hittar alltid några.

  Gläder mig till vad du kommer plocka ut & sälja av OM, gissar att det blir det bästa av det bästa 😉

  Kram på dig söta

 9. camilla says:

  I love Odd Molly too:) Ser helt Fantastilitastisk ut;) Nydelig den lange kjolenja. Gleder meg til å bestille hos deg. Kommer du til å ha andre merker også?Chill feks? Klem

 10. Jessica says:

  Hej Anna-Stina,
  Ursnygg klänning du har i detta inlägget- samt den megasnygga rosa klänningen tidigare!!

  Jag undrar lite kring Odd Molly- för det är ju verkligen en hysteri kring detta märke. Jag har tittat lite på deras blusar och jag tycker att tyget verkar vara av dålig kvalité , det är så himla tunt och ser ut att lätt kunna gå sönder. Dessa plagg (tunikor/blusar) skulle jag aldrig betala så mycket för, kvaliteten verkar sämre än vero moda/ Gina t plagg. Tycker du att det är bra kvalité? Personligen vill jag ha kvalitetstyger när det är dyrare kläder, ex Ralph Lauren eller dyl.

  Kram J

 11. Maria says:

  Hej och grattis till att du ska börja sälja! Det kommer bli mkt fint är jag säker på! Du har bra smak och jag älskar din blogg! Måste också få kommentera det här med Odd Molly. Visst gör de fina grejer MEN kvalitén är ju inte alls som den borde med tanke på prislappen… Jag har fått mina farhågor besannade av folk i detaljbranschen och tom de som är återförsäljare. Odd Molly har ingen bra kvalitét. Hur ställer sig företaget till detta? Jobbar man med den här biten?
  kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *