I love Odd Molly !


Den här koftan ur höstkollektionen är välkommen att flytta in i min garderob anytime! 😉  (har ännu inte sett den i någon butik men den dyker nog upp…)

Sedan den där dagen då en säljare dök upp i min butik och sa att han hade en NY fin kollektion att presentera för mig som hette Odd Molly så har jag ÄLSKAT Odd Molly ! Detta var för ca 7 år sedan (jag öppnade min butik Gizmo & Co 2002, samma år som O.M lanserades) och då jag var på mitt första inköp så ägde detta rum på ett hotellrum där kläderna hängde på några stativ. En annan gång så gjorde jag inköpet på ett litet showroom i ett shoppingcenter och ett trevligt minne är från då Per Holknekt (en av O.M grundare & ägare) besökte min butik och sa att den var “en perfekt Odd Molly butik”.

Mycket har hänt sedan då ! Och igår när jag assiterade en butiks inköp så befann vi oss i VACKRA lokaler på Frogner och kollektionen har växt sig så stor att den hängde i 2 stora “rum”. Och i tillägg till kläder så har Odd Molly en egen solbrille kollektion (nyhet för s/s -10), hudvård (nyhet a/w -09) och sengkläder ! (nyhet för s/s -10).


Jag beställde bl.a. denna SUUUPER FINA outfit till mig så nu är jag klar för sommarens fester ! 🙂

Vår / sommar kollektionen var FANTASTISK så vi kan se fram emot en sommar fylld av snygga Odd Molly kläder!  Här bjuder jag på några favoriter ur kollektionen:

  
Underbart söt topp med fickor /lommer som kommer ut i butik redan i december (!), vackraste nattkjolen med paljetter nedtill och skönaste “kosekjolen” valde jag självklart i ROSA.

Nu ska jag sticka iväg ut i det vackra SOLIGA vädret så see you later !

TjInGeLiNg!

 

 

Kategori: Allmänt | 29 Comments

29 responses to “I love Odd Molly !”

 1. Jag tycker att Odd Molly överträffar sig själva för varje kollektion. Kläderna blir bara finare, finare och finare! 🙂

 2. Wojtan says:

  Hej

  Det är inte bara kläderna som är väldigt snygga.
  Helena är så snygg så man nästan tappar andan när man ser henne!

  Önskar er en fin lördag.

 3. Oh my god! Det du hade beställt var verkligen underbart. Sååå fint. Vill också ha.

 4. Andréa says:

  Åh, Helena Christensen är så fin också 🙂

 5. Philia says:

  Oh, jag ÄLSKAR OM!!! Vad häftigt att kunna få se kommande kollektioner!

  Visst är det så att Odd Molly har en 2 olika kollektioner varje säsong, en som kommer i större upplaga till ett billigare pris? Som nästan blir FÖR vanliga…
  I "Småstaden" finns det nästan bara dessa plagg att tillgå men i deras flagstore på Humlegårdsgatan finns det så många vackra unika och dyrare plagg, tex vackra broderade tunikor och kappor för 10- 20000 kr… Svårt när man bara ser bilder att veta om det är "de billiga" eller de "dyra plaggen" som visas…Fina ser de ut att vara i alla fall!

  Kram!!!

 6. elin says:

  Hei! Er klænningen på bilde nr 2 fra s/s-10 kolleksjonen??
  Elsker din blogg og ditt positive livssyn!! God helg og klem.

 7. Jonas says:

  http://www.qx.se/noje/11518/partysug-i-drugornas-paradis

  Jag mötte halva Lili o Susie igår. Du borde ha varit här!

  Puss

 8. Linda says:

  ge mig gärna din åsikt om vad du tycker om mitt inlägg "Mitt yttrande om "fjortis" bloggar" Skulle vara kul att få höra din åsikt!

 9. Johanna says:

  Jag har inte riktigt fastnat för Odd Molly. Kanske gör det någon dag, sen när det är totalt ur mode:P!

 10. Sofie says:

  hej allesammans! ursäkta om jag stör.
  men skulle vara tacksam ifall ni hänger med min nya blogg. jag kommer skriva om allt möjligt, vad som händer i mina dagar, åsikter, kläder, ja allt möjligt! en öppen blogg är det, jag låter alla få läsa, till och med mina fiender!
  men självklart blir ju det hela lite roligare med fler besökare!
  hoppas ni får en underbar dag! puss och kram

 11. Johanna says:
  2009-09-05 @ 15:33:35

  URL: http://jrantzow.blogg.se/

  Postat av: Johanna

  oddmolly har riktigt fina kläder 🙂

 12. Hej!
  Nu har en ny tävling startat på LiiCee.blogg.se!
  Klicka på länken för att komma direkt till tävlingen, för din chans att vinna två lyxiga Define-a-lash mascaror från Maybelline NY!:
  http://LiiCee.blogg.se/2009/september/tavling.html
  mvh .

 13. They make underbara kläder!

 14. Koftan är fin i färgerna… men pga. fransarna ser den ut som en ryamatta, hihi 😀

 15. Johanna says:

  Men..det ser ju ut som en pyjamas? Och är inte sommaren över? Det är den där jag är.. jag har tillomed plockat fram bootsen 🙁

 16. Maria says:

  Hej! 🙂

  Kolla gärna in min nya blogg där jag säljer mina fina och egengjorda armband!

  http://mariasarmband.blogg.se

  Kram!

 17. Lisbeth says:

  Jag älskar oxå Odd Molly, har precis fått hem samma tunika som du hade sist, Native i chalk, underbar!

  MEN, kläderna på bilden trodde jag verkligen var ett nattlinne med en kort liten "bäddkofta", alltså morgonrock! Är du säker på att det inte är det?

 18. susi says:

  I love odd molly too..Virkelig.Har dei nett-butikk?
  Veit eg har spurt deg før..

 19. Anna N says:

  Hej! Tycker verkligen att Odd Molly-kläder är fantastiskt underbart fina. Men de är ABSOLUT INTE värda pengarna.
  Kramelikram!

 20. Anna N says:

  Hej! Tycker verkligen att Odd Molly-kläder är fantastiskt underbart fina. Men de är ABSOLUT INTE värda pengarna.
  Kramelikram!

 21. Amina says:

  Vad fint!

  Vad tycker du om min blogg?
  Finns det något som man borde se mer av tycker du? 🙂

 22. Anna says:

  Tack VACKRA du för en underbar blogg. Du inspirerar! Jag blir glad o varm i hjärtat så fort jag går in o ser din sida. TACK o KRAM tillbaka!

 23. Träffad says:

  Hej! Det känns verkligen som om Du talar direkt till mig när Du ger Dina kloka råd om att man ska lyssna till sig själv och strunta lite mer i vad alla andra tycker… Du är så klok och jag önskar att jag hade lite mer av Din livsglädje. Man blir verkligen inspirerad när man går in på Din blogg och Din värme lyser verkligen igenom!! Stor kram och tack för det!!

 24. Stephanie says:

  Upptäck min blomsterblogg ! 😀

 25. Greta says:

  Vad blir ni inspirerade av…allt år ju SÅÅÅÅÅÅ ytligt….saker och åter saker…jäkt och stress…var i, finner ni värmen…när hon slocknar i soffan efter allt stressande……de kloka råden är ju bara färdiga tankar för dagen hon stoppar in,,,inte precis några råd..men, men blir någon lycklig och glad för så lite,så är det ju bra. Livsgläjdje är ju verkligen så olika för olika människor

 26. Pingla says:

  Ahhh, jag suktar efter både underklänningen och velourklänningen. Längtar till nästa år.

 27. Åsa says:

  Nu kan jag inte hålla tyst längre… va e det för omogna människor som kommenterar alla inlägg här? "var är mannen/pappan i ert liv, du e så ytlig" bla bla bla… Har ni bara SKIT o säga så STRUNTA i det, ok?! Finns väl annat att lägga tiden på!
  Jag tycker detta är en underbar blogg!! (Annars skulle jag ju inte kika in här varje dag)…
  Jag hoppas vi får höra mer om er vardag och vad ni pysslar med! Gizmolinas är en underbar plats 🙂 Tack för en bra blogg! Kram

 28. Träffad says:

  GRETA!!! Varför läser du på hennes blogg om du bara stör dig på vad som skrivs?? Njut av din egen livsglädje om du har någon och låt oss andra njuta av det som lyfter oss!! Jag är inne i en tung fas i mitt liv just nu med olika sjukdomsbesked och läser denna blogg för att jag mår bra av det och får inspiration av alla fantastiska inlägg som finns här! Tycker att det är underbart med människor som bjuder så mycket på sig själva. Det är sorgligt att inte alla ser det, bara. Jag har inställningen att den som klagar för mycket på andra inte mår speciellt bra själv… Kram till er alla glada människor därute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *