I L.O.V.E. OSLO.

49afa447028e188e47a34ee98927281e

Dagens tänkvärda.

Moooorning girls! 

Sov lite länge, lämnade hjärtat på skolan och skyndade sen vidare till min nagelfixtime där jag möts av en stängd dörr och en mörk lokal. Oh yes, jag hade tagit fel på dag… så ja, hello vardag!  Men –  jag fick mig ju en morgonprommis + att jag fick handlat middagsmat så inget ont som inte har något gott med sig…! 😉 Och det här är min 1:a dag utan skoluppgifter sedan mars månad så ja, det känns verkligen skönt!

Och på tal om skönt så hade vi en super soft dag igår, vi var bara hemma och chillade också tog vi en liten cykeltur down town och alltså Oslo är så otroligt vackert just nu. Jag tänker på det xtra mycket efter mina senaste Stockholms resor. Jag som alltid älskat Stockholm känner plötsligt att jag älskar Oslo mer… Märkligt! men också häftigt hur man plötsligt kan se på sin egen stad med så nya ögon. Det är som att jag vaknat upp på alla möjliga sätt efter min coachutbildning och jag känner en mycket större glädje & lycka!  Åh så bra den här våren varit för mig!!! 🙂

11266391_10152836023445796_7417425842541519481_n

Alltså hur vackert? den här allén ligger i starten av Karl Johan, precis nedanför slottet, och bara minuter från vårt hem. Vi är på väg mot Hotel Continental för att shoppa varsitt magasin. Johanna gick för Violetta, jag för KK Living.

11267726_10152834097705796_3085770769138031260_n

Mitt älskade underbara hjärta som har tyckt att det varit lite jobbigt att jag varit bortrest så ovanligt mycket de senaste månaderna är xtra glad nu då hon vet att min utbildning är avslutad.  Hennes fluffiga jacka  (+ tights + topp)kommer från Lindex, coola kepsen från Benetton , min trench kommer från Kapp Ahl och mina solbriller är gamla favoriter från Marc Jacobs. Önskar mig nya men hittar inga jag gillar lika mycket…   

11011014_10152836024855796_8889199941522079217_n

På väg hem var jag bara tvungen att stoppa och knipsa en bild i slottsparken.Den här fontänen hör jag från vår terrasse och jag kan skymta den mellan träden.  Slottsparken är verkligen en flott oase! 

Tänk på det: att om du stoppar upp en liten stund och tittar dig omkring så är livet ganska vackert. Speciellt nu då det grönskar. Våren är en magisk tid på alla möjliga sätt!  och bara det att vi har sommaren framför oss.  Hur härligt är inte det?

Nej,nu måste jag verkligen köra på här. Min to-do-lista är rekord lång.

Ta tillvara din tisdag & njut ögonblicken! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “I L.O.V.E. OSLO.”

 1. Lena says:

  Fina Oslo, många år sedan jag var där nu. Måste bli ett besök inom snar framtid känner jag. Du lockar ju med dina fina bilder.
  TACK återigen för att du delar dina dagar med oss – jag följer din blogg slaviskt.
  Thailand snart ?

  • gizmolina says:

   Åh så glad jag blir över din fina & peppande kommentar Lena! Tusen miljoner tack!!! och tack för att du följer mig! 🙂 Jag kan verkligen varmt rekommendera en tur till Oslo. Här är finare än någonsin nu tycker jag. Och ja, förhoppningsvis så är det inte så länge till vi lyfter mot Thailand… Längtar!

   Önskar dig en riktigt härlig kväll! Kram!

 2. Kristine says:

  Fine vårlige bilder.
  Jeg liker også Oslo godt. Gleder meg til neste gang.

  Håper du har fått unna litt på listen din. Håper sommeren kommer snart 🙂

  Masse lykke til med alle valg.

  Klem, K 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för din härliga kommentar & fina ord Kristine! 🙂 Jag jobbar på med min lista och kryssar fingrarna för att jag har kommit liiiite längre innan fredagsmyset kickar igång i morgon… så tusen tack för lycka till. Jag behövde det.. 😉

   Önskar dig en riktigt härlig kväll och en inspirerande morgondag! Klem!

 3. Maria says:

  Hej där, jag brukar inte kommentera. Men eftersom jag har följt din blogg sedan 2008, så kanske det är dags nu ;). Eftersom jag ofta blir så glad och upplyft av dina fina ord. Det du skrev om våren gjorde mig alldeles rörd. Jag behövde påminna mig om det, eftersom jag har en liten hjärtesorg nu.

  Jag vill också säga att din blogg gör att man håller sig uppdaterad på vad som gäller, i både ditt och datt, dvs lagom med trender, skvaller och trevliga glimtar, från ditt eget liv. Så vill jag önska dig lycka till med alla dina karriärer 🙂

  Kram

  • gizmolina says:

   Vet du att nu blev jag så rörd att jag fick tårar i ögonen…. Tänk att detta första gången du skriver en kommentar till mig sedan du började följa mig 2008…det är ju bara helt fantastiskt!!! Så, tusen 1000 miljooooner TACK Maria! 🙂 Jag blir så obeskrivigt glad över att du har följt mig så länge och tusen tack för de finaste orden. Nu peppade du mig enormt i mitt bloggande ska du veta! och hela min kväll blev riktigt solig trots regnet ute.

   Jag skickar dig massor med varma tankar & kramar och hoppas att du snart dansar igen! Kram!

 4. susan says:

  Heisann:-)
  Du jeg tror vi to har litt lik smak på solbriller. Jeg har kjøpt meg disse http://www.otticanet.com/no/Solbriller/max-mara/mm-layers-i/995996/
  og tror at du også syns de er fine. Har lett kjempelenge etter nye solbriller selv nemlig:-)

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. för tipset Susan! De brillerna är verkligen snygga! så, du kommer att se FAB ut sommar!!! 🙂 och jag ska absolut checka om de finns i någon butik här i Oslo så att jag kan prova dem.

   Njut kvällen och jag önskar dig en fantastisk fredag! Klem!

 5. Camilla says:

  Visst är det så att man blir blind ibland av allt det vackra som naturen bjuder på nu. Just skiftningen av ljust ljust grönt till mörkare är ju helt ljuvligt!! Oslo verkar så fint, tyvärr har jag inte besökt din fina stad ännu men finns på min lista av städer jag vill besöka. Stort GRATTIS till utbildningen som du verkar klippt och skuren till. Blev så glad att se här om att det inte är någon separation det handlar om…trodde nästan det jag oxå tyvärr. Kram fina du!

  • gizmolina says:

   Ja alltså man blir verkligen blind ibland så nu när jag ser allt lite klarare så tycker jag att det är så vansinnigt vackert där ute! 🙂 Och tusen miljoner TACK för grattis Camilla! Den här utbildningen är verkligen det bästa jag gjort på mycket länge. Sen är det tokigt att jag inte kan berätta om vad som väntar mig men jag lovar att berätta en dag snart!

   Önskar dig en mysig kväll och en magisk morgondag! och jag kan varmt rekommendera dig en Oslo weekend! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *