I love ROSA!!

Allmänt

Det är väl ingen av er som känner mig – eller som läser min blogg – som missat att jag gillar ROSA!? 😉  Det är världens finaste sötaste och härligaste färg tycker jag!

Jag blev därför imponerad idag då jag bläddrade i weekend Se&Hör (norska) och ser att kronprinsessan Mette-Marit har på sig ROSA på ALLA bilder från deras besök i Korea. KUL!!! 🙂 Man kan nästan tro att hon har lånt min garderob 😉

You go Mette-Marit! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “I love ROSA!!”

 1. Petter says:

  Fikk en liten idè når jeg så bildet fra soverommet. Har du noe mer igjen av den rosa malingen fra Camilla Colletts vei?! Rosa soveromsvegg er nok like fint i Industrigata… 😉

 2. Angel says:

  Guligt med rosa ju…Och nej svårt å missa vilken din favoritfärg är =)

 3. AnnaStina says:

  Petter-
  Vilken FRÄN idé! En Carrie vägg hade varit hur fint som helst här också 🙂 Men… (tyvärr är det ett sånt) vi ska ju selge lägenheten till hösten och då tror jag en vit vägg är lättare.. Tänk att jag bara precis blev klar med min rosa lägenhet innan jag flyttade.. synd jag inte hann få upp tapeten – tänk så fint det hade varit!
  Kram! 🙂

  Angel-
  Ja, rosa är hur gulligt som helst! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *