I LOVE SATURDAYS!

12046832_10153097175250796_4151030721861719107_n

Dagens tänkvärda. Kanske dags att logga av en stund…?

 

Happy lördag sweeties! 

Åh vad kul det var att Luleå´s Anna Sofia gick vidare i Idol igår! Och alltså Amanda…hur cool är hon inte? Grym om du frågar mig! Såg du igår? Vem är din favorit?   Sen var det riktigt kul att läsa responsen jag fick på ampeln jag hängt upp. Tusen t.a.c.k. för all feedback! På min instagram skrev ett par big NO och att det är tantvarning så ja, ni tycker väldigt olika. Själv blir jag lite glad då jag ser den hänga där i fönstret idag… så ska ta och hänga upp den andra också så får vi se sen…  OM jag behåller de så åker de oavsett ner när gardinerna kommer.

Nu stråååålar solen in genom fönstren här och jag sitter med hårrullar och J är ute med grannflickorna och söker efter en bortsprungen katt (någon som bor i närheten hade lagt flyers i alla postkasser med bild av den och lovat hittelön…). Och på tal om det… vår älskade Gucci har ju börjat vara ute hur mycket som helst på dagarna men mest bara på vår terrasse. Men, ibland kommer han inspringade i 110 med pälsen full av gräs & kvistar så jag har ju misstänkt att han tar lite längre turer då vi inte ser.. Och på morgon fick vi det bekräftat då vår granne säger att han var inne i deras hall på morgon. Alltså på riktigt! guuuud så pinsamt. Jag vill i.n.t.e. att vår Gucci ska vara en sån där katt som springer runt hos grannarna. Så – idag har han utegångsförbud. Punkt!  Det har däremot inte vi girls (thank god!) så vi ska snart cykla in till city i det fantastiskt vackra vädret! 🙂

12039286_10153089383125796_8305608988957260283_n-1

Har inte visat er all Stockholms shopping ännu… så här får ni se en del av min fångst från Svenskt Tenn. 2 nya kuddar! Och alltså jag hade kunnat shoppa med mig hur mycket som helst därifrån (ljusstakar…fler vaser…)  men plånboken satte stopp (det är ju inte direkt billigt…). Den där nya Sköna Hem boken bjuder föresten på härlig inspiration så den får bli dagens boktips! 

12042798_10153097194135796_5184650621668411112_n

Dessa krukor har jag haft lust på sååå länge så när de plötsligt fick in 2 st när jag stod i kassan så slog jag till. (hade gärna haft de i större storlekar men de var helt utsålda i de färger jag tycker om…) Och här ser ni spisebrikkerna som jag fick av min kära L (de är tjockare nu, i kork), åh som ser fram emot att duka med dem. 

Nej, nu är det bäst att jag gör mig klar så att vi kommer oss iväg för det är en del happenings som vi inte vill missa…!

Önskar dig en alldelens underbar lördag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “I LOVE SATURDAYS!”

 1. Titti says:

  Idol har verkligen bra artister iår.
  Håller lite på Magnus från Umeå, han är son till väninnans arbetskollega.
  Ampeln är snygg tycker jag, absolut inte tantvarning.
  Svenskt tenn har så mycket snyggt, underläggen köpte jag till min äldste son i somras, dock de mjuka.
  Även glasunderlägg fick han.
  Har en ärvd fåtölj klädd i tyg från Svenskt Tenn.
  Lite nött men hjälp vad dyrt det skulle bli att klä om den!
  Även haft deras stora väska men utsliten och borta.
  Trevlig lördag önskar Titti i Umeå

 2. Sanna says:

  Nä låt missen leva livet

 3. Älskar Svenskt Tenn – vad är den där svarta Elefantsaken på sista bilden? 🙂

 4. Milla says:

  Så himla snygga blommor. Här håller jag på 2 personer varav 1 är kollega och en Fd kollega o då Lina åkte får jag hejja vidare på Amanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *