I love Silom Village !


Två glada girls njuter sista dagen i Thailand.

Hahaha jag skrattar nästan på mig här över hur FORT det går att lasta ner bilderna. Med den här farten så hinner jag ju göra typ 10 Osloinlägg på 1 Thailandinlägg SÅ stor skillnad är det ! Helt galet ! 🙂

På bilden har jag och Johanna precis sagt "bye bye" till mitt buinessmöte som jag hade i Bangkok i "Silom Village" som är min favorit "oas" Bangkok.  Ett super mysigt litet område som ger en feeling av att man är långt utanför en storstad fast man är mitt i den. Lovely ! 🙂


En glad prinsessa drack ur båda händerna 🙂

Efter mötet skulle vi iväg till "Cental World" (stor shopping galleria) och eftersom det oftast är totalt trafik kaos i Bangkok så skulle vi – för första gången – testa att åka "Sky train" istället som alla säger är det mest perfekta sättet att förflytta sig i Bangkok.

Men alltså – nästa gång var vi taxi istället för de som säger att Skytrain är smidigt de har inte rest ensam med en liten i barnvagn 😉  Det är nämligen typ "100 trappsteg" för att komma upp / ner till själva stationen (finns kanske hiss någonstans? men inte där vi var så klart…)  och vår tur från Silom till Central World tog ändå nästan 40 min så tänk på det när ni är i Bangkok. Det är STORA avstånd för det är verkligen en STOR stad. !

P.S nu kom JIG precis och berättade att han har beställt MEGA HASTIGHET på internet, den snabbaste som finns, så där kom facit på varför det går så FORT. ! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “I love Silom Village !”

 1. Söderlund says:

  Hejsan!

  Jag måste bara få säga att jag gillar din blogg.

  Jag gillar designen! Den är stilren, fräsch, och

  man får en seriös känsla av den på något vis 🙂

  Hoppas att du får en trevlig fredag!

  Någonting speciellt planerat kanske? 🙂

  Mvh

  Söderlund

 2. Madelene says:

  Vilken härlig bild på Johanna.När skall du starta ditt företag?Skall du även köra på nätet så vi i svergie också kan njuta av det du skall göra?

  Hoppas att du och din familj får en underbar Fredag.

  Kram på er!

  Madelene(Landvetter)

 3. sessan ♡ says:

  Välkommen hem girls!!

  Lite andra temperaturer i Oslo än ni är vana vid…

  Extra dåligt idag 🙁 men solen kommer snart åter.

  Skönt att ha er på Norsk jord igen iaf!!

  Miljoner kramar från mig & prinsessan som inte alls är långt ifrån er nu ;0)

  Ta hand om er tjejer♣

 4. biljana says:

  Ha en bra dag! 🙂

 5. Cornelia says:

  Oh, älskar verkligen dina naturliga och rätt fångade bilder på familjen dig och dina barn. Underbart.

 6. AnnaStina says:

  Söderlund-

  TACK så jätte mycket för din trevliga kommentar ! 🙂 Önskar dig en lovely weekend. Kram! 🙂

  Madelene-

  Jag kommer att starta upp min butik så snart som möjligt.. blir nog premiär runt augusti gissar jag 🙂 Min butik blir en kombination av vanlig butik och nettbutik så jag kommer även att senda varor till Sverige. Önskar dig och din familj en jätte mysig helg. Kram ! 🙂

  Sessan-

  TACK snälla du för din söta kommentar ! 🙂 Jag blir så glad över alla "välkommen hem" hälsningar för det känns lite små jobbigt att vara hemma igen. Saknar Thailand, solen och VÄRMEN ! 😉 här är ju sååå kallt…brrr.. Får – precis som du skriver – hoppas att det vänder snart.! Hoppas allt går bra med dig och familjen. Önskar er en mysig weekend. Kram ! 🙂

  Cornelia-

  Tack så jätte mycket snälla du ! 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *