I LOVE SUNDAYS!

1bafdfc6811005fc0984862753dcc120

Helloooo sköna bönor! 

Oh my vad tokigt det blev igår… !  Jag fick uppleva något jag faktiskt aldrig tidigare varit med om…  Om jag ska ta det från början: Johanna skulle på SPA-kalas kl.15.30 så, jag körde in henne till det. Sen hem för en quick fix för kl.16 hade jag och en FAB vän bestämt att ses över ett glas (tänkte jag skulle passa på då J var på kalaset). Jag blev lite försenad (att vänta på taxi här uppe i norr tar liiiite längre än i Oslo… har inte vant mig vid det ännu…) så skyndade in på stället där vi skulle ses för att upptäcka att jag var först, så – jag satte mig ner med ett glas bubbel och väntade…och väntade….och väntade… Och allt slutade med att jag fick ett sms om att han inte kommer….!?!  Så – efter ca 2,5 timmars onödigt väntande så gick jag och hämtade upp darlingen på kalaset. Snacka om att jag kände att jag kastat bort min dyrbara lyxiga egentid på….ingenting… Eller ja, jag fick ju prova på hur det hade känts om jag mött någon på Tinder som inte mötte upp på avtalad dejt… Och det var nog precis det alla som såg mig sitta där igår trodde hände. Ha, ha.

Anyway – efter att jag hämtat J på kalaset så gick vi upp till mamma & Hans en sväng innan vi sladdade förbi Hemmakväll och sen checkade vi in i Casa Gizmolina runt kl.21.  Vilken lördag! Så himla snopet alltihop för jag var sååååå klar för att kompishänga…

16265414_10154149548395796_3073013698805796467_n

Vi girls matched i svart + våra fusk pälsar från Zara igår. Och happy news – jag fick en ny super fin kamera i julklapp så snart blir det bättre bildkvalitet här på bloggen. L.ä.n.g.t.a.r.! 

Och söndag idag! Såååå härligt!  Vi har precis mumsat frukost och bakat muffins och nu väntar lite soffhäng framför Nyhetsmorgon på mig.

Önskar dig en dag fylld av skön avkoppling & feelgood! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “I LOVE SUNDAYS!”

 1. Anna says:

  Uff vad trist. Vad var anledningen? Man blir så besviken när det blir så, inställda planer.
  Du en annan fråga, vet något fånig men ändå. Funderar på resa till Thailand. Men har tre små barn, och oroar mig mer nu. Framförallt över dem. Som det nog är att vara mamma tänker jag. Men nu till min fråga, oroar du dig någonsin för tsunamis när ni är i Thailand? Eller över andra oroligheter?
  Kram

  • gizmolina says:

   Ja, det var verkligen otroligt trist…. Det var något med familjen som hade hänt… och sånt kan absolut ske. Men det tokiga var att jag fick besked om att han skulle komma men så kom han ändå inte…

   Sen ang. Thailand. Jag orar mig väldigt lite. Men – då vi skulle köpa vår lägenhet så var det ett väldigt medvetet val att gå för en som inte låg direkt vid havet. Just p.g.a. tsunamis. Så – vi bor tryggt, en bra bit från havet, på 2:a våningen (eftersom jag inte är glad i kryp…).

   Det jag annars hör att många kan oroa sig för är denguefeber och vätskebrist hos barn. Mina bästa tips mot myggen är att alltid spraya med myggspray före man går ut på kvällen och att alltid ha terrasse dörrarna / fönstren stängda. Och ang. vätskebrist så är nyckeln att dricka mycket vatten. Från morgon till kväll. Oavsett väder.

   Men som sagt – jag orar mig inte då vi reser till Thailand. Jag älskar landet, människorna, maten, värmen och den avslappnade livsstilen. Och jag har rest dit med Johanna sedan hon var 9 månader gammal och det har aldrig hänt något otäckt på de 10 år som vi varit där.

   Men – jag förstår absolut hur du tänker Anna. För media blåser gärna upp allt negativt de kan hitta om Thailand, speciellt inför varje högsäsong då många turister reser dit, vilket sätter landet i lite dåligt ljus…

   Mitt råd är oavsett att boka en resa och åka dit och njuta! Både du och dina barn kommer att älska det! 🙂

   Önskar dig en underbar söndag! Kram!

   • Anna says:

    Tack snälla för svar!
    Du har rätt såklart ska sluta nojja. Men det är något med hav och icke kontrollen som skrämmer mig. Blir till att googla resa! Tack och hoppas söndagen blir bättre! Tack för den energin delar av dig med, vad gäller allt!
    Kram

    • gizmolina says:

     Jag är bara glad över att mina erfarenheter, tips & råd kan vara till hjälp! 🙂 Och tro mig, jag kan nojja jag också… över allt möjligt. Men vi får inte låta våra nojjor vinna över våra önskningar & drömmar… ! 😉

     Och tusen miljoner TACK för underbar feedback! You just made my day!! Stor kram!

 2. Mari says:

  Nei så utrolig kjipt å høre at du kastet bort lørdagskvelden på å sitte å vente! Ingenting er vel mer bortkastet enn det, for akkurat som du skriver- så kaster man bort egentiden fordi man rett og slett ikke klarer å nyte den. Da hadde det vært bedre å hoppe i joggisen og slenge seg fremfor tvn med macen i fanget 😉
  Triste greier altså! Håper du uansett fikk tatt deg et glass eller to og kikket på litt folk, slik at det ikke var completely waste..

  • gizmolina says:

   Ja, det var verkligen inte gøy…! Men, jag fick i alla fall njuta kalla goda bobler också känner jag som tur är personalen / ägaren till restaurangen där jag satt så jag hade trevligt sällskap omkring mig. Men – jag hade hellre varit hemma i joggisen, det ska erkännas! 😉

   Hoppas att du har haft en riktigt fin weekend Mari?! och jag önskar dig den allra bästa starten på veckan! Klem! 🙂

 3. Miz says:

  Oj!? Väntade du 2,5 tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *