I LOVE SUNDAYS.

Allmänt

Runt kl.10.05.  Topp + byxor Soup Store, skor Zimba och lilla J har fixat dagens frisyr heeeelt själv. 

Tjingeling söndags-girls!

I looooove söndagar !!! 🙂

Att bara få vara hemma och mysa är helt amazing ! fast jag har verkligen inte tid att mysa i dag, har massa fix + jobb som väntar, men ändå… att bara få chilla i Ugg tofflor och hänga hemma är så otroligt härligt ! Love it !  Och i dag är det lite tomt här hemma för hjärtat är ute på vift hela dagen och åker karusell, äter sockervadd och kör berg-o-dalbana.kul för henne ! och win/win för oss båda eftersom jag som sagt har en del att göra…  😉

Fina toppen  från Soup Store  och check de små rosa stjärnorna som är strösslade över hela byxorna!  Det var riktigt kyligt på morgon så det tog inte många minuter förren hjärtat ville ta på sig ….

...världens absolut skönaste fleece från Zimba. She just loves it ! och den är ju hur gossig och varm och mjuk som helst 🙂 

Väskan blev “lönen” för att hon jobbade i min butik i fredags 😉 och den är föresten ett present-tips om din skatt ska på kalas. J gav bort en lik tidigare i veckan. Hur söt som helst ! (kommer från Accessorize).

Alltså se så f.i.n.a. plagg Johanna har som också matchar de coola army gröna byxorna (den till vänster, med rosetten på ryggen, är en kofta / strikkejakke).   Båda är från Soup Store. och ja, jag tog helt av då jag var där. De har fått in SÅ mycket fint !

Kokade precis ägg men upptäckte att jag glömt att köpa bröd i går så ska trippa i väg till ett mysigt bageri/café som ligger i närheten och shoppa lite.  En söndagslyx !

N.j.u.t. dagen min fina bloggvänn ! 🙂

LoVe!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “I LOVE SUNDAYS.”

 1. Camilla says:

  Å så mye fiint hun har fått:) Kunne tenkt meg den jakken til mine gutter( ikke m rosa, fikk jeg beskjed om , hihi) men finner den ikke på nettet?! Har et lite håp om å få tak i sjalet fra missoni lindex også og en fin jakke til meg selv:) Har du pris på den grønne odd molly parkasen ? Ha en super dag. Klem

  • gizmolina says:

   Både Zimba & Soup Store har fått in SÅ mycket fint ! 🙂 Jakken är från Zimba så ring dit i morgon och checka vad de har kvar ! (www.zimba.no) . Kryssar fingrarna för att du får tag i sjalet !!! du får ställa dig först i kön 😉 Alltså den gröna Odd Molly parkasen är den f.i.n.a.s.t.e ! så himla snygg. Pris : 3.299. Du vet att jag gärna postar till dig om du önskar det! Njut söndagen ! Klem ! 🙂

 2. Miss Tess says:

  Love Scotch R’belle. Ett favvomärke till min lilla som har massvis från Scotch och faktiskt just de där ursnygga byxorna med små stjärnorna.

  Kram

  • gizmolina says:

   Ja men hur mycket fint har inte det märket ? Man dör ! vill ha absolut allt ! 🙂 Kul att din skatt också har de där byxorna. De är ju bara SÅ fina. Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *