I LOVE THE WEEKEND.

Allmänt

Lördag = happy day !

Godmorgon mina fina bloggvänner!

Jag vaknade i J´s säng på morgon med halva kroppen utanför madrassen. Ha ha. Det är liiite trångt för 2 i en 90 säng 😉   men sovit gott har jag gjort fram till kl. 07.30 då jag vaknade och insåg att vi försovit oss! Hjälp! jag blev SÅ stressad…. helt fram till att jag kom på att det är l.ö.r.d.a.g. !  Gud vad skönt det var att inse att vi inte skulle skynda till skolan och att jag fick ligga kvar och somna om en stund 🙂

Nu ligger J och tittar på barnTV och jag myser med rykande färska magasiner som shoppades i går. Ute strålar solen och det är bara såå vackert att titta ut på alla träd. Älskar vår utsikt !

Mitt lördagsgodis.

Ska strax göra mig klar för en dag i butiken (har öppet kl.11.30 – 16.00) och sen, efter jobb, blir det familjemys.

Have a H.A.P.P.Y day !!!  🙂

KrAm!

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “I LOVE THE WEEKEND.”

 1. Siri says:

  God morgen! Blir alltid i så godt humør av å lese innlegg fra deg! Nå skal jeg “hive meg rundt” og komme igang med dagen. Gleder meg til jeg engang får anledning til å besøke butikken din! Ha en god dag 🙂

  • gizmolina says:

   Åh vad glad jag blir över att jag gör dig på gott humör ! 🙂 Hoppas att du får möjlighet att komma inom en gång ! Önskar dig en underbar söndag! Klem !

 2. Maria says:

  Tack för din fina inspirerande blogg! Jag behöver inte köpa några dyra tidskrifter då jag kan surfa in hos dig men jag förstår att du i branschen behöver hålla dig ajour samt inspireras! Du gör jobbet åt oss bloggläsare : )

  • gizmolina says:

   Tack för din härliga feedback ! 🙂 Och ja, alla magasiner är en del av mitt jobb och det är ju bra för er bloggläsare 😉 Njut kvällen och happy söndag ! Kram !

 3. Lena i Uppsala says:

  God morgon fina Du!
  Låter som en skön morgon…
  Ta hand om er lördag och sprid glitter och glädje så där som du är så bra på.
  Ditt skyltfönster ser, som vanligt, fantastiskt ut – Inspirerande och fräscht.
  Kram,
  Lena

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. fina du ! 🙂 Hoppas att du har haft en underbar lördag fylld av lycka och solsken och att du får en riktigt skön söndag! Kram !

 4. Gooomiddag fina du!Behöver inte köpa inredningstidningar .Blir alltid lika glad och inspirerad av din underbara blogg.Ditt skyltfönster är ju bara så fantastiskt ut.You make my day….Ha nu en härlig lördag.Mys och njut.Varma kramar Rita 🙂

  • gizmolina says:

   Och nu gjorde du MIN dag med din fina kommentar. Tack snälla du ! 🙂 Önskar dig en festlig kväll och en skön söndag ! Kram !

 5. Therese says:

  Var innom butikken i dag, and you made my day! Takk søte du, for at du er så hyggelig, søt og oppmerksom 🙂 Det er ikke mange som deg…

  • gizmolina says:

   Nu blir jag rörd…. tusen miljoner tack för otroligt fina ord! Nu gjorde du min kväll Therese ! Önskar dig en fortsatt lovely weekend! Klem ! 🙂

 6. Lize-Lotte says:

  Byxorna kom till mig i går. S passa perfekt. Tur jag slipper soppdiet då ;-)..Hemma efter en korttur till Marstrand (vi har båt där). Vi besökte Tång i Fjällbacka på hemvägen, dom hade en del Day (stora silverskålen fick följa med hem)..Trevlig lördag !

  • gizmolina says:

   Så B.R.A. att de passade för de är ju de finaste ! 🙂 och så skönt att du slipper soppdiet 😉 Låter härligt med DAY shopping. Njut helgen och jag önskar dig en riktigt skön söndag ! Kram !

 7. Alexandra says:

  Hej! vad kostar tröjan från odd molly? Sänder du inom norge och vilka storlekar finns den i? 🙂 Kramkram Från Alexandra

 8. Solveig says:

  Takk for en superhyggelig handel i dag! Du er så herlig! Klem til deg 🙂

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för under bar feedback ! Nu blev jag riktigt riktigt glad! 🙂 Det är alltid lika trevligt att se dig och din dotter är verkligen bedårande! Önskar dig en lovely söndag! Klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *