I love UGG!


Ugg´s passar lika bra till både liten & stor och Johanna fick sina första (tofflor) då hon var runt 1 år. Och visste ni föresten att UGG har funnits sedan 1978 ?

Det är inte bara Odd Molly jag älskar, jag älskar UGG´s också ! 🙂  Dessa skor är ju bara helt UNDERBARA så – gissa om jag blev GLAD då jag fick en inbjudan till ett Ugg event förra veckan.

Onsdagen den 2:a september var jag på INVIGNINGEN av Skandinaviens 1:a (!) Ugg shop-in-shop på Sandvika Storsenter (ja, senter stavas med s på norska 😉 och det var ett riktigt trevligt & proffsigt arrangemang. (den 2:a shop-in-shop öppnades hos favoriten Mathilde i Stockholm den 4:e sept.)


Butiken på Sandvika Storsenter heter “SHOEBALOO” och det är hit ni ska gå om ni vill se hela UGG sortimentet. De skor jag håller i handen är en riktigt fin höst NYHET, ser ut som en “biker-boots” också har den all underbar ull inne i …

Jag fick äran att prata länge med den svenska importören av Ugg´s , en trevlig kille som berättade historien om då han och Foppa (hockeyspelaren ni vet) “hittade” Ugg´s så det är dem vi har att TACKA för att vi får gå runt i så otroligt SKÖNA skor !  (samma killar lanserade Crocs så de har näsa för populära skor 😉


Den klassiska Uggen kommer med en ny “vri” i höst, skaftet har vikts ner också har den fått en knapp i sidan. FINT ! (den klassiska uggen finns så klart också kvar i sortimentet).


Jag gillar de stickade !


Några nya färger…


.. och lite gott att äta & dricka. Mums ! 🙂  (synd jag körde bil = no champagne på mig 😉


Ugg sortimentet är större än man tror (vi tänker ju oftast på den klassiska Ugg skon då vi pratar om Ugg´s).


De rosa Ugg´s som jag gjort ett hjärta kring är bara helt underbara ! Jag köpte dem till Johanna för ett par år sedan och hon har ÄLSKAT dem. De är perfekta inne-tofflor och de värmer värmer söta små baby/barn fötter så de är ett TIPS !!  I år så blir det ett par klassiker (de som står på hyllan under tofflorna) till hjärtat.


Jag fick med mig en goodiebag hem med ett innhåll som gjorde mig LYCKLIG ! 🙂  (min tunika kommer från Line Of Oslo och jag har shoppat den hos
Bolina).


Jag undrar vad som döljer sig i påsen… ?


… ett par SUPER fina Ugg´s i strikk !!!! Jippie !! 🙂  Jag har önskat mig dem sedan de lanserades.. gillar att man kan ha skaftet både upp & ner = de kan varieras.

Jag kommer att inviga mina nya FINA Ugg´s på lördagens flygresa för det finns inga skönare “rese-skor” än dessa. Jag är så klart barfota i dem = fötterna får en mysig & skön resa 🙂

TUSEN TACK till Star-PR för ett proffsigt genomfört arrangemang ! och stort TACK för att jag fick vara med!

Nu mina vänner sticker jag iväg ut i det vackra SOLIGA vädret och returnerar saker från gårdagens fotoshoot så vi ses lite senare.

TjInGeLiNg sÅ lÄnGe !

Kategori: Allmänt | 37 Comments

37 responses to “I love UGG!”

 1. Hej Anna-Stina!

  Älskar UGG`s! Köpte mitt första par under förra vintern och jag kommer garanterat satsa på fler modeller/färger. De stickade är jättefina men jag undrar hur man rengör dem sedan när de blir smutsiga?

  Hälsn, Mirva

 2. jag älskar classic cardy modellen! jag har nog sammlat på mig alla färger utan de nya snygga ljusblå, vilket är ett måste i min kollektion!

 3. Johanna says:

  Jag äger faktiskt inga UGGS, jag har SÅ himla svårt att gå i helt låga skor, jag behöver lite klack… och så vitt jag ser och har förstått så är dom helt klacklösa. Funkar inte för mig:(

 4. Pingla says:

  Ja, jag blev i går varse om att det faktiskt fanns annat än "standard-UGGsen" så i går slog jag till på ett par i skinn/läder.

 5. kim says:

  vilken fantastisk goodiebag!! wow!

  en liten sak (vill inte slå på fingrarna eller så) men om ugg's har funnits sen -78 så är dem 31 år =)

 6. kickan says:

  åh jag har velat ha de där stickade i samma färg såå länge 🙁 och bikerbootsen älskar jag oxå och såg alldeles försent när camprade hade kampanj på dem med halva priset 🙁 min storlek var redan slut när jag upptäckte det! Min otur som vanligt! Suck!

 7. cassandra says:

  Åh! Jag letar efter ett par Uggs, som är rosa och låga. Kan du ge tips på var de finns? Vet bara en hemsida som hade dem men nu är de slut där.

 8. danten89 says:

  Toppen nice blogg!
  Good work 😀

 9. Hella says:

  Cassandra, brandos.se har dessa uggs i en ljuvlig rosa färg(sorbet):)

 10. Jennie says:

  Hej du som älskar uggs och hello kitty borde kolla fokis blogg, där hon visar ett par rosa ugg med hello kitty på! Ska finnas på http://www.sanrio.com men jag hittar dem inte.

 11. F says:

  härliga skor det var!

 12. amanda says:

  Är DU sugen på en NY DESIGN?
  Just nu har jag en tävling där priset är en väl jobbad desgin! Läs mer på min blogg för att läsa mer om tävlingen! 🙂

  Kram / http://amandamanderstedt.blogg.se

 13. Erica says:

  Du som har näsa för detta…. tillvad ska man använda uggsen? Tajta jeans? Nåt annat?
  Tack för all inspiration som din blogg ger!!

 14. Zandra says:

  Hej!
  Funderar på att köpa ett par på nätet, är de normala i storleken??

 15. L says:

  Sukk…nå ble jeg misunnelig!!!!:)

  Klem L:O)

 16. Sandra B says:

  Inne på Fokis blogg så hittade jag ett par UGG,s som säkert helt klart faller dig i smaken. Kolla in dessa.. http://fokis.se/2009/september/hello-kitty-uggs.html#comment

  Kram Sandra B

 17. I love Uggs too says:

  Väntar på en leverans av Cardymodellen – fast svart. Det blir mitt tredje par 🙂

 18. Bara jag som tycker dom är en grym modemiss. Ush!

 19. Anonymous says:

  fin blogg du 🙂

 20. Till Erica:

  UGG´s kan du använda till tajta jeans, leggings, klänning m. strumpbyxor osv osv.!

  // modellmini

 21. Ida says:

  Bor i Toronto & behöver ett par riktigt varma skor till vintern. Vill väl allra helst hitta ett par varma med klack men det är supersvårt så nu funderar jag på ett par UGG´s. Hur bra är de egentligen på att hålla värmen?

 22. Emma says:

  Uggs är både sköna och snygga ju ! 😀

 23. Michaela says:

  Kanske skulle ta och skaffa mig ett par 😀 Verkar du otroligt sköna!

 24. TACK för alla kommentarer !! 🙂

  Vad gulliga ni är som svarar varandra på frågor! omtänksamt ! 🙂

  Ida:
  Å så kul att du läser min blogg hela vägen från Toronto ! det gör mig glad ! 🙂 Ugg´sen värmer super bra så jag tycker absolut att du ska shoppa dig ett par. Önskar dig en fin dag ! Kram ! 🙂

  Nicole-
  jag tyckte också det i flera år men så övertalade en vän mig att shoppa ett par och på de vägen är det.. Kram ! 🙂

  Cassandra-
  Jag ser att en tjej som heter Helle har svarat dig. Jag har tyvärr inget annat tips om var de finns. Kram ! 🙂

  Jennie & Sandra-
  TACK för tips ! Kram ! 🙂

  Erica-
  Du kan använda dem till det mesta och jag ser att Modellmini svarat dig med tips. Själv använder jag mina mest till mina Juicy byxor, jeans (både smala och raka i benen) och tights men de är coola till kjol & klänning också 🙂 Kram ! 🙂

  KRAMAR till er alla! 🙂

 25. lola says:

  åhh va kul, finns det shoebaloo i sverige? det visste aldrig jag, För bor i holland med och där finns det så klart shoebaloo bästa skor affären massa designer shoes gucci shoes o sånt ..

 26. Rövarmamman says:

  Jag har ett par sådan stickade i rosa, jag bor i dem- i våras när de va snö ute så gick jah runt med dem här hemma som innetofflor- sååååå mysigt!! O springer ja runt med dem på stan, och får alltid någon fråga om dem när ja har dem på mig:)
  Va snällt att du fick ett par!!!
  Kram kram hoppas du får en fin helg!

 27. jenny says:

  åh, jag vill också ha uggs!
  Synd bara att dom är så himla dyra 🙁 🙁

 28. Mini says:

  Köpte mina klassiska på tradera för fyndpris! köpte dem för 800kr har jag för mig för två vintrar sedan, helt nya och oanvända och i toppkvalitet. Har ni tur finns det fortfarande folk som säljer!

 29. JennieS says:

  Tack för en inspirerande blogg 🙂
  Här kan man köpa UGG's från Australien till bra pris! http://www.classiclabel.com/default.aspx

 30. Suss says:

  Köpte nyligen ett par uggs, dock är det inte dom äkta från själva märket uggs, men riktigt nära. Alltså inga billiga kopior från tex DinSko, hehe =) Min fråga är ifall det går att använda dom i snö & regn? En gång öste det verkligen ner (hade inte hunnit impregnera dom ännu & dom var helt nya) men regnet läckte inte in alls..

 31. nellie says:

  ååh uggs är de skönaste som finns på hösten/vintern ! 🙂
  vet du vart man kan köpa rosa uggs ??
  älskar verkligen rosa men vet inte riktigt vart man kan få tag på i lust rosa 🙂

 32. <p><a href="http://www.uggfeel.com/">Best Ugg Boots Online Store</a> Give You <a href="http://www.uggfeel.com/">Discount Ugg Boot</a>s! Get <a href="http://www.uggfeel.com/ugg-classic-cardy-c-30.html">Ugg Classic Cardy</a>, Sheepskin Slippers, <a href="http://www.uggfeel.com/ugg-classic-mini-c-32.html">Ugg Classic Mini</a> And <a href="http://www.uggfeel.com/products_all.html">Other Ugg Boots</a> With Discount Price!http://www.uggfeel.com</p&gt;

 33. <p><a href="http://www.uggfeel.com/">Best Ugg Boots Online Store</a> Give You <a href="http://www.uggfeel.com/">Discount Ugg Boot</a>s! Get <a href="http://www.uggfeel.com/ugg-classic-cardy-c-30.html">Ugg Classic Cardy</a>, Sheepskin Slippers, <a href="http://www.uggfeel.com/ugg-classic-mini-c-32.html">Ugg Classic Mini</a> And <a href="http://www.uggfeel.com/products_all.html">Other Ugg Boots</a> With Discount Price!</p>

 34. <br />
  As long as the intentions of the inputs to do things that you will receive a very positive <br />
  effect.We use this idea of doing <a href="http://www.cosycentral.com/"&gt; ugg boots</a>.we <a href="http://www.cosycentral.com/">uggs on sale</a>,Product was very rich .There were <br />
  also some <a href="http://www.cosycentral.com/">disount ugg boots</a>.We look forward to your presence.http://www.cosycentral.com/

 35. Here is the popular from heaven and earth, there is that is comfortable and cheap shoes, my site http://www.pumaforever.com will give you a pleasant shopping trip. so cool!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *