I magasin heaven…

Allmänt

Jag tittade förbi på min brors jobb på väg hem och det enda som begränsade mig i min magasin shopping var att jag kommer att få övervikt på hemresan… Shit! vad magasiner väger mycket… Fick hålla mig till Chic ++ men VOGUE och italienska ELLE får jag vänta med till jag är hemma i Oslo igen.  Nu har vi precis ätit god middag här hemma hos mamma, vilken LYX det är att slippa laga mat 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “I magasin heaven…”

  1. Kristy says:

    Herlig:) Jeg har lyst til å kjøpe meg svenske Sköna hem…er det litt likt Vakre hjem og interiør?

  2. Kristy-
    Sköna Hem är lite mer klassisk / svensk i stilen mot de magasiner du nämner och det är ett av mina favoriter så jag kan varmt rekommendera det ! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *