I min beachväska..


Min beachväska kommer från "Lexington" och är några år gammal men SÅ stor och bra. Och det är tur den är stor för oj! vad mycket saker man bär med sig när man är 2 girls som ska till beachen… det är blöjor, wet-vipes, extra ombyten till Johanna, klänning till mig, solbriller (mina favvosar från Gucci), myggnätet till vagnen, solcreme, nåt trevlig att läsa, lite leksaker till Johanna, några extra blöjor till…, kamera, mat till Johanna… ja, men ni hör ju, väskan måste vara stor och praktisk! 😉 Alla snygga "stråväskor" jag köpt går sönder heeela tiden för de håller inte för min packning , hahaha 🙂

Phuket kl.01.45, natt mot lördag.

Idag var jag på värsta "fotograferingshumöret" så jag fotade galet mycket 😉  Och plötsligt kom jag på att jag inte visat mitt nya Hello Kitty paraply!  🙂 Idag fick det följa med mig i väskan till beachen för som vädret är nu kan det plötsligt komma en regnskur mitt på en solig dag så det gäller att vara förberedd 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “I min beachväska..”

 1. Vilket sött paraply! 🙂

 2. AnnaStina says:

  Sara-

  Tack! 🙂

 3. Sara says:

  Gud vad sött paraply!

  Du har jättesnygg stil på hemmet o allt, bara så du vet 😉 Gillar verkligen er lägenhet! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *