I min goodiebag…


En favorit !

Det var magasinet Costume i samarbete med H&M som arrangerade morgonens frukost så självklart innehöll goodiebagen senaste exet.  Costume är ett av mina favorit blader och jag är överaskad över att det inte finns på svenska ännu  ?  Danmark var ju först men det är nog 2 år sedan det hade Norge premiär ..   I Sverige får ni köpt det danska Costume men tyvärr inte det norska.


I goodiebagen var det även en sjal, solbriller, diverse godis, lipgloss, hårspray etc.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “I min goodiebag…”

 1. Linda says:

  Den tidningen har jag aldrig läst, alltid kul med lite nya tidningstips! Kram, kram

 2. KarolinaN says:

  Vilket trevligt initiativ av HM, skulle ju vara hur kul som helst om de kunde ordnas i fler butiker.. Typ Gävle;)

  KRAM!

 3. Katarinaz says:

  Du får gärna skicka den där urfian sjalen till mig om du inte vill ha den 😀 😉

 4. Josefine says:

  Så härligt vännen och vilka FINA kläder du köpt. Jag har sett koftan i modebloggar och gillat MEN jag måste snart ta en shoppingrunda till MIG. Just nu klämmer jag bara på alt rosa till Ella 🙂

  Hoppas du får en härlig eftermiddag, vi ska till IKEA och äta dinner tänkte vi. Plus köpa ljus såklart, de är helt slut härhemma = not good!

  Jag blev förresten lite snopen att Costume ej finns på svenska, skulle lägga det i en födelsedagspåse till Petronella men det blev svenska DV Mode istället!

  Njut dina blader och kosa dig inne idag är mitt tips i denna snöyra. Puss & Kram!

 5. Jessica says:

  Vilket roligt initiativ med shoppingfrukost! Och goodiebag och allt… Fast jag hade nog mest velat ha själva goodieBAGEN! ;o) (Är helt såld på allt vad väskor och kassar heter… Kan lätt fylla en garderob med bara det…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *