I mina goodiebags….

Allmänt


Mina goodiebags.

Jag blev så ledsen då jag upptäckte att jag inte kan resa till Stockholm imorgon för att fira min kära vän Camilla (plötsligt var alla retur-resor på söndag slutsålda 🙁  så nu "tröst-bloggar" jag 😉

Nu då jag jobbar för fullt med mitt fantastiska uppdrag så har jag inte hunnit blogga lika mycket som jag brukar så därför känns det kul att kunna blogga ikapp lite.  Och jag kom på att jag inte visat er vad jag fick i mina goodie-bags förra veckan då jag var på pressfrukost etc så varsågoda : här får ni se vad som gömde sig i alla mina påsar:


TACK Gina Tricot för dessa fina ränder. Känns som att toppen kommer att användas flitigt 🙂 (fotade med web-cam nu, mitt i natten, därför lite mörk bild…).

   
Från H&M fick jag en riktigt flott presentation av deras höst i form av look-book och diverse samples. Såg föresten att toppen (den i svart + vitt) hängde på Trend-avdelningen på H&M butiken i city idag.  Och i Gina Tricos påse delade toppen plats med en sjal.

I pressrummet hos H&M hänger det några riktiga godbitar som kommer ut i butik i augusti så vi kan se fram emot härlig höst-shopping när den dagen kommer men först hoppas jag att vi får njuta sommar… ! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “I mina goodiebags….”

 1. Anci says:

  Toppen från Gina Tricot har både jag och tonårsdottern.Så sköna och lagom "over sized".

 2. TRåkigt ang resan 🙁

  Ibland blir det inte alltid som man har tänkt sig.

  Men fina saker du fick i goddie bagsen 🙂

  Randiga tröjan var ju hur fin som helst en klassiker 🙂

  ha en toppen helg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *