I morgon ar en annan dag.

Allmänt


Johanna på vag mot Gøteborg i fredags och vi invigde de Hello Kitty solskydd som jag shoppade i Thailand. På bilden pekar Johanna och sager "Kitty!" (hon ar lika glad i Hello Kitty som jag ar 😉

Och då ska jag beratta om vår miniweekend i Gøteborg, visa shopping OCH køra igång en liten tavling 🙂  Och tank -det ar imorgon redan  ! før klockan har precis passerat 24.00.. så vem vet – kanske hinner jag blogga mer innan jag lagger mig? Men om jag inte får till det så får vi se fram emot då vi vaknar imorgon før då ses vi igen.

God natt & Sov gott! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “I morgon ar en annan dag.”

 1. Britt Sturestam says:

  Hej Anna-Stina! Vill bara berätta att utan att

  du vet om det peppar du mig till att handla mer kläder och du ger mig massor av tips både ang. klädsel och hemmet. Att du orkar vara den du är!

  P.S Jag längtar oxå tillbaka till Thailand.D.S

  Kramisar Britt

 2. Johanna says:

  Hej!

  Sitter hon framåt eller bakåt i bilen?

 3. Pethra says:

  Låter härligt med en Göteborgstripp, själv flyttar man dit nästa helg :o) Hoppas ni får en härlig dag i solen!

 4. Mia says:

  Att du orkar/hinner uppdatera så ofta! Du är inte dålig du 🙂 Ska bli kul att få se vad ni hittade på i GBG. Själv ska jag till havet och sola och bada idag. Trevlig måndag!

 5. KarolinaN says:

  Hej! Nu har jag några dagar med er jag kan läsa ikapp. Jättekul! Vi har kommit hem från en liten semestertripp. Vi har varit och kollat in shoppingundret Gekås och så har vi varit Gränna i en stuga alldeles vid stranden. Helt perfekt! Kram!

 6. Satu says:

  Ursäkta mig men barnet sitter fel i bilen!!

  Framåtvänt åkande rekommenderas INTE för barn i 2 års ålder! Hon komme rbryta sin nacke i en krock! Huvudet är ju för stort i jämförelse med kroppen.

  http://www.ntf.se/konsument/barnibil/default31003.asp

  http://www.ntf.se/konsument/barnibil/default.asp?RecID=22262

  Men det borde ju du veta det här med bakåtvänt åkande? Man kan ju undra på vilken grund du har henne framåtvänd?

  Fast vad ska man säga egentligen? Du verkar vara mera mån om både shopping och annat än din dotters säkerhet..

  Jag har påpekat ditt våghalsiga beteende med din dotter förr! I Thailand åkte ni utan bilstol fast ni var där i flera månader!

  Ja,du vet väl att jag är utbildad bilstolssäljare så jag får krupp över att se hur du sätter ditt barns liv på spel gång på gång..

  Vet din man om detta?

  Som du ser är jag ej anonym,och jag står för min åsikt! Hoppas du vänder på henne för hennes skull!!!

 7. Lisa says:

  Som jag ser det så sitter Johanna inte alls framåtvänd. Titta ovanför huvudet på henne så ser du "bältesöppingen" på väggen på passagerarsidan och även "handtaget" som också finns i framsätet. Kolla lite mer noga innan du börjar kritisera! Låter mest som om du vill ha något att klaga på.

 8. Susanne says:

  Satu vill inte alls ha nåt att klaga på! Kolla bakåt i bloggen du lisa lilla så ser du vad Satu menar. Och det är väl inte första gången Johanna utsätts för risker, som när det åts frukost vid en balkong med en brant sluttning utanför och ingen som helst säkerhet för små barn fanns..?

  Men det är ju iofs din huvudvärk A-S!

 9. AnnaStina says:

  Kort svar nu, svarar mer sen: vill bara tala om att Johanna SITTER BAKÅTVÄND I BILEN ! 🙂 Så då vet ni det och slipper oroa er ! 🙂 För vår lilla prinsessa reser självklart säkert i bästa barnstolen på marknaden.

  Återkommer mer senare! Kram på er ! 🙂

 10. KarolinaN says:

  Guuuud vad matt man kan bli! Jag säger inget mer. Förstår inte att ni läser när ni bara hakar upp er. Vi är de bästa föräldrar till våra barn! Jag tycker inte AnnaStina ska behöva återkomma med mer om detta. Kram!

 11. Madelene says:

  Jag håller fullständigt med KarolinaN.Och du Satu sköt dig själv och skit i vad anndra gör.

  Kram Madelene(Landvetter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *