I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N.

Jag har inte klarat att packa undan alla super cute Maileg kaniner som bor kvar inne på J´s rum men nu är det nog dags för några att flytta ut. Men inte alla…ett par stycken måste bli kvar för att skapa stämning och J gillar dem faktiskt lika mycket som mig. Eller nej, hon liker nog Justin Bieber mer. 

Som jag nämnt tidigare så har vi ett litet byta-rum-prosjekt på G här hemma och planen var egentligen att få det i box innan vi lyfter mot semester men dagarna flyger så nu får vi se…. Det ska i alla fall bli klart innan skolestart. That´s for sure!  😉

Men alltså det är ju i.n.t.e. lätt att hitta inspirerande barnrum.  Eller hur?  Nu har jag i och för sig en ganska klar bild över hur J´s rum ska se ut (har egentligen redan skissat upp det färdigt)  men det är alltid kul att surfa efter inspirasjon så i kväll gjorde jag det och hittade bl.a. dessa härliga pics.:

Turkosa detaljer ska få flytta in på J´s nya rum.

Också ska hon få en pysselbänk med plats för kompisar.

Och eftersom det bor en liten show-girl i Johanna så måste så klart alla hennes klä-ut-sig kostymer få en egen plats, vid sidan om spegel & sminkbord.

Men alltså min idé om att J skulle vara hemma med mig då jag jobbar den här veckan var kanske inte den smartaste…. Så i morgon ska jag checka om hon kan få komma till AKS några timmar i alla fall ett par dagar.  Har nämligen inte fått gjort hälften av vad jag planerat idag…så ska försöka komma mig upp tidigt i morgon och jobba undan då hjärtat sover 😉

P.S du följer mig väl på instagram? Jag heter gizmolinas där.

SwEeT dReAmS sWeEtIeS!

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N.”

  1. Kristine says:

    Flotte inspirasjonsbilder.bloggen houseofphilia har også fine jenterom, om du trenger inspirasjon. Min jente blir 7 år om to uker. Her bor Maileg kaninene fortsatt, og vi har ikke tenkt å ta de vekk. Blir så glad av å titte på dem, de skaper stemning akkurat som du skriver. Elsker Maileg 🙂 Vi har pult med plass til to, veldig kjekt når hun og en venninne skal tegne/ leke skole mm. Masse lykke til med rommet. Gleder meg til å få se når det er ferdig 🙂
    Ps! Jeg har fri, men min jente er
    noen timer hver dag på SFO .
    Klem Kristine:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *