I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N.

Nu när hösten närmar sig så är det dags att både fundera över sina personliga mål för resten av 2013 (se över de planer och drömmar som du skrev ner i början på året och ta tag i det som inte blivit gjort) och ! att göra om lite hemma.  Det kan räcka att byta ut några kuddar eller köpa nya blomster eller möblera om men en ny fräsch start känns helt på sin plats. I alla fall för mig så – just nu hamstrar jag inspiration och funderar på hur jag ska hinna få till det där byta-rum prosjektet här hemma som jag loooooovat J ska vara i box till hennes födelsedag som är om typ 15 dagar….? och i løpet av dessa 15 dagar har jag dessutom 2 resor inbokade i kalendern… Tur jag jobbar som bäst under press 😉

En dag hoppas jag att ett fotografi av Sara Svenningrud hänger på min vägg.  Love them !

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *