I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N.

Vi tog en tur till Bolina häromdagen.  J´s fina jacka + jeans kommer från Lindex, keps + topp från Kapp Ahl.

Jag är mitt i att försöka få någon form av ordning inne på vårt kaos till sovrum och ibland stoppar jag och surfar runt på Pinterest efter inspiration. Också funderar jag på att kasta alla gamla magasiner men jag har såååå svåååårt för det…  Hur går du? Sparar du? Kastar du?  Jag hade en idé för några år sedan om att riva ut sidor och göra en inpo.pärm men jag kan säga att jag hittade kartongen med ALLA de utrivna sidorna idag (vi snackar en crazy full box…) så nej, det blir nog ingen sån där perfekt inspo.pärm. Eller kanske en regnig dag till hösten? Gaaahhh… önskar att det inte var så mycket “hamster” i mig 😉

Gick självklart inom Stasjonen också.

Gröna plantor is the shit nu på våren. Dessa är fake och egentligen passar de mig som inte har några som helst gröna fingrar…

Kloka ord och söta figurer (hjärtat fick en sån i sitt påskägg).

Ska försöka skärpa till mig och kasta några magasiner nu… i alla fall de från 2011 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N.”

 1. Kristine says:

  Hei!

  Inspirerende bilder du viser, og fine J 🙂

  Jeg kaster magasiner jevnlig, putter i perm med plastlommer det som jeg ønsker å ta vare på. Noen magasin sparer jeg. Hvis ikke blr det så fullt i huset. Deilig når det er ryddig og rent!

  Her har vi hatt en fantastisk solfylt og varm dag, supert!

  Ønsker deg lykke til med prosjektet 🙂

  Kristine 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack Kristine! 🙂 och T.A.C.K. för att du berättar om plastlommer! Herreguuuud, varför har jag inte tänkt på det??? Ska gå raka vägen till ARK i morgon och köpa och sen ska här bli ordning & reda. 😉

   Önskar dig den bästa torsdagen! Klem!

 2. Titti says:

  Här finns MÅNGA tidningar…..i högar….mattidningar kastas aldrig……hm borde rensa bland övriga….
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Härligt att höra att fler än jag har högar… 😉 Det är ju så fantastiskt inspirerande med magasiner och plötsligt kommer man på ett nytt prosjekt och då är det bara att bläddra… ! Men om man som mig köper fler än 2 magasin i månaden så måste det rensas ur ibland, annars badar vi i ELLE, Vogue, In Style, Sköna Hem m.fl. till slut . 😉

   Njut torsdagen och fyll den med lyckliga stunder! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *