I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N.

Allmänt

Den där coola ljusskylten får gärna flytta in här i Casa Gizmolina.

När jag flög runt och fixade ärenden inför torsdagens sommarfest så stoppade jag bl.a. hos Bolina eftersom den butiken alltid är ett säkert kort då jag ska hitta gaver och mycket riktigt… där hittade jag de super fina armbanden till fröknarna!  Och vet ni, det var så fint att jag tror att jag ska köra ut och shoppa ett till mig själv idag… (men det säger jag inte till familjen, smiter dit på väg till matshopping, tihi!)  Sen är det lite kul med de där vita vimplarna som ni ser på mina pics. De ingick i ett party-kit (vimplar + fin dekor till ljuslyktor + vita ballonger) och idag har jag hängt upp dem här hemma i köket!  L.o.v.e. them! 🙂

Vitt is the shit! 

Loooove rosa blommor! 

Om jag hade haft en sån där fin vattenkanna hade jag nog druckit mer vatten.

Nej, nu ska jag piffa till mig och åka iväg ut en tur.  Har ett par saker på min lista… + att middagsmat till familjen ska inhandlas. Idag blir det fläskfilet, pommes noisetter, sparris + bea. Muuuums! 🙂

P.S satt nyss ute i solstolen och njöt det vackra vädret och sen sa det bara poff! så blev det helt mörkt + regn.  Växlande väder it is!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “I.N.S.P.I.R.A.T.I.O.N.”

 1. Mirva says:

  Åååååh! Såg att “vakrerom” (Instagram) hade tagit typ nästan samma bild på Bolina här om dagen. 🙂

  Vad köpte du för armband ???? 🙂

 2. Kristine says:

  Å, så flotte og inspirerende bilder du viser i de to siste innleggene 🙂 Supert!!!
  Blir “aldri” ferdig med å titte. Takk!

  Et lite tips, vi har et flott St.hans bål i Ålesund. Det feires i kveld og tennes på kl 22. Ta en titt, om du vil, http://www.smp.no og få med deg tenning av Slinningsbålet live.

  Nyt den herlige lørdagskvelden 🙂

  klem

 3. Sofie says:

  Men åh, bara måste inom Bolina nästa gång jag är i Oslo? Kollade lite på deras sida, finns det bara 1 butik? I västra oslo? Eller finns det någon i centrum?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *