I.N.S.P.I.R.E.R.A.N.D.E.!

Allmänt

Jag gillar idén med servetterna. Stjäler den till nästa bjudning.

Jag var en tur inom Bolina och den butiken bjuder alltid på härlig inspiration. Se bara dukningen! Hur “gizmolina” som helst med rosa & vitt! Och väggen… jag har sån lust att göra något liknande på väggen ovanför köksbordet….

När julen åkt ut så är ett tips att krydda hemmet med gröna växter, vackra blomster och mängder av ljuslyktor. Vitt + grönt = fräscht och vårligt!

Dessa bord bjöd på dagens beslutsångest. Även om jag hela tiden egentligen visste att det högra var rätt..

Nu är hjärtat på k.a.l.a.s. och jag ska strax åka iväg och hämta hem henne. Sen ska jag försöka få med mig premiären av Trädgårdskampen kl.20 på SVT1 eftersom min pappas frus dotter – Eva Enberg –  är med! Håller tummarna för att det har gått riktigt b.r.a. för henne.

Njut din kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “I.N.S.P.I.R.E.R.A.N.D.E.!”

 1. Camilla says:

  Oj, såå herlig inspirasjon:) Just what I needed. Har pusset opp hjemme og vil ha noe i den duren over bordet, så tusen takk for det. Har jo bokstaver, lysslynge speil osv, så bare å sette i gang. Har jo fri i morgen så vet hva jeg skal gjøre da 😉 Bordet er jo såå fiint dekket også, har en bursdagsgutt og skal ha besøk på søndag så da er dette supert til voksen bordet, hihi:) Ha en suuper uke fiine du. Klem

  • gizmolina says:

   Glad du gillar inspirationen Camilla! 🙂 Och så kul att du tänker göra något liknande hemma! det kommer att bli SÅ fint ! Lycka till med fixandet och bursdagsmiddagen !

   Önskar dig en härlig dag! Klem!

 2. Cecilie says:

  Så inspirerende bilder og butikk! Var der selv i går, etter at du postet bildet derfra, og det ble et Hay bord på meg også. Har lenge sett på tray-table, og da jeg så bildet ditt bestemte jeg meg bare for å kjøre på:-)Tusen takk! Det er godt å få en påminnelse om å slutte å tenke og bare gjøre:-)
  Kommenterer altfor sjeldent, bare å beklage, men er daglig innom. Savner deg og butikken din og håper du har det bra.
  Ha en skjønn og fin dag!
  Cecilie

  • gizmolina says:

   Vad kul att du köpte bordet Cecilie! Det är ju SÅ fint! och att jag dessutom inspirerade dig till att ta i det gör mig glad! 🙂 och jag blir även glad då jag läser att du är inom varje dag – tack ! Saknar butiken jag också….!

   Njut din torsdag och jag hoppas att det blev riktigt fint där hemma med bordet?! Klem ! 🙂

 3. Väggen bakom bordet är ju helt underbar!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *