I.N.S.P.I.R.E.R.A.N.D.E.!

Allmänt

Line är SÅ cool och hon inspirerar massor !

Jag har varit på inköp hos Line of Oslo idag och deras showroom är bara en d.r.ö.m. !  SÅ otroligt inspirerande att jag blir helt lycklig !  fick massa energi & idéer av att vara där ! 🙂

Hörde jag spring/summer -13?

Sommarens färgpalett.

I ♥ slitna jeans.

Det står verkligen Gizmolina på den här ! 😉

Visst blir man inspirerad ?

Jag hade gärna hängt i Line´s showroom heeela dagen… !

Nej, nu lämnar jag butiken och kör ner till AKS och hämtar hjärtat.

Njut den vackra soliga höstdagen ! 🙂

Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “I.N.S.P.I.R.E.R.A.N.D.E.!”

 1. Gry Jonassen says:

  Wow, fantastisk, er såååå misunnerlig på deg nå,synes Line of Oslo er noe av det beste som finnes å ha på om dagen. I går hadde jeg på en lang “bestefars trøje” som hun hadde for 2 sesonger siden, og håper i det lengste at den dukker opp igjen…
  Er utrolig trøtt og sliten i dag, men en kikk på bloggen din, og vips er man i litt bedre humør:-) Takk for at du deler med din energi!
  Stor klem

  • gizmolina says:

   Finaste! Tusen 1000 tack för din härliga kommentar! 🙂 Jag blir SÅ glad då jag läser att jag piggar upp. Det betyder massor för mig! Och ja, Line´s showroom + s/s kolleksjon är bara a.m.a.z.i.n.g. ! Ta en bild av tröjan och mejla mig så kan jag checka om den finns i kommande kolleksjon. Hoppas verkligena tt vi ses snart vännen ! Energikramar till dig ! 🙂

 2. Helena says:

  Oj, blusen med fåglarna är verkligen underbar!!! Vill ha! Är den med i höstens eller har du köpt vår/sommar?
  Den måste jag leta upp på ngn

  En skön torsdagskväll önskar jag dig!
  //Helena

 3. Miss Tess says:

  Oh, helt underbara färger! Ser ut som en riktigt grym kollektion!

  Kram

 4. Bara så himla läcker kollektion.Ser ut att vara så Lovely .Wow vilket härlig showroom bara så mysigt.Ha nu en skön eftermiddag idet fina vädret Kramizar Rita 😉

  • gizmolina says:

   Ja kolleksjonen är verkligen helt lovely !!! och showroomet vill jag flytta in i 😉 Önskar dig en strålande fredag ! Kram !

 5. maria says:

  Åh så mycket fint i denna coola miljö!!! Är det ok om jag kopierar bilderna & länkar till dig på min blogg?? Krams m

 6. Lize-Lotte says:

  Läcket !! Jag har köpt lite Line och allt är underbart. Dock är det svårt att hitta i Sverige. Mina byxor är på väg från De Ana och jag är så lycklig. Dom hade ett par S kvar. Håller tummar och tår att dom passar. Ha en skön torsdagskväll 🙂

  • gizmolina says:

   Snart kan du shoppa Line i min webshop ! 🙂 Och åh så b.r.a. att du fick tag i byxorna !!! Håller tummarna för att de passar ! Önskar dig en amazing fredag ! Kram !

 7. Pernilla says:

  Fantastiska färger ! OCH kanonfina kläder!

  Måste bara fråga dig som vet…några uttalar detta märke “Line” såhär: “lain/lein” (som engelskans line=linje,och några precis som det låter “Line” som ett namn…vilket är rätt…? Bagatell, jag VET, men vill ju uttala det rätt som den språklärare jag är 😉

  • gizmolina says:

   Man säger Line som ett namn 🙂 Och ja, kolleksjonen bjuder på helt underbara färger så det var inte lätt att välja…. ville ta in allt ! Kram !

 8. Susan says:

  Åh, så mye fint-:) kunne skimte en gul lang kjole som jeg kunne tenkt meg å se nærmere på -:)

 9. Reidun says:

  Ååååå så mye lekkert..den hvite blusen m rosa fugler var lekker…og mye annet…Line of Oslo har fint..så det er bare å glede seg!,,,

  • gizmolina says:

   Kolleksjonen är amazing ! Jag tog helt av… ! 😉 så till våren blir det massa fint från Line i min butik. Du kan glede dig ! Klem !

 10. Åhhhhh älskar detta inlägg!!!!!!!!!
  Har just klickat hem en tröja från Line of Oslo.
  Om du får in den urrrrrrrrrr snygga rosa blusen med fåglarna på, så måste jag bara ha en sådan i storlek S. Kan du förboka den åt mig tror du?!:) Önskar att du hade en webbshop! Gillar din goda smak!

  kram CC

  • gizmolina says:

   Tusen tack för härlig feedback ! 🙂 Jag får in den ursnygga blusen till våren så då kan du självklart shoppa ! kommer köra förbokning på webshopen så häng med…. ! Och tack snälla för komplimangen. Glad du gillar min smak. Happy fredag ! Kram !

 11. Anita says:

  S/s 13 så mycket fina färger som kommer då. Längtar! Vilken fin blus med fåglarna på, hoppas du får igång din Webbutik till s/s 13. 🙂
  Ha en underbar fredag, snart är helgen här. Vi ska åka på kräftskiva på lördag, ska bli kul. Har köpt färska Vättern kräftor, tycker inte de frysta är någon höjdare.

  • gizmolina says:

   Färgerna är helt underbara och jag får självklart in den snygga blusen ! 🙂 Låter kul med kräftskiva. Enjoy !! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *