I.N.S.T.A.G.R.A.M. & N.O.T.A.T.B.O.K.

Du följer väl mig på instagram? jag är där när jag inte är här och jag heter:  gizmolinas

Herregud vad härligt väder vi har !  Solen strålar och jag får vårkänslor deluxe !!!  🙂  men liiite kallt är det allt fortfarande och halt,  shit alltså, jag har hållit på att ramla mer än en gång i dag…

Det var SÅ inspirerande och trevligt på mitt möte men jag är verkligen old fashion alltså för jag går till möten med en notatbok i handväskan när a.l.l.a. andra tar notes i sin i-phone.  Är det bara jag som tycker om att skriva med en riktig penna i en fin bok 2013? eller gör du också det?

Älskar min nya notatbok.

Dagens möte med Suzana.

Ska jobba på här nu innan jag hämtar 2 söta girls på AKS (playdate i dag) . J har beställt pannekaker till middag och muffinsbak på det.  Är det lill-lördag så är det ! 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “I.N.S.T.A.G.R.A.M. & N.O.T.A.T.B.O.K.”

 1. Marianne says:

  Jeg skriver også notater for hånd. Elsker nye fine notatbøker. Hvor er din fra? Om det er old fashion får så være 😉

 2. ISLANDSMAMMA says:

  Hihihiih jag är lite fast i det samma, en penna och en söt rosa notbok 🙂

  HAPPY HAPPY DAY söta fina 🙂

 3. Lotte says:

  Wow vilken superfin rosa chanelinsp jacka och tuffa jeans! Oslagbar kombo! Varifrån kommer produkterna?

 4. Monica says:

  Undrar också varifrån den aprikosa “chanel-jackan” kommer ifrån! Love it! Its sooooo me!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *