MY BIRTHDAY ON INSTAGRAM.

Allmänt

 

Ingen födelsedag utan ballonger! 

Tack vare min fina venn Emma så är jag nu ä.n.t.l.i.g.e.n.instagram! Woohooo !!! 🙂

Så – nu hittar ni mig både här och där!  Jag heter “gizmolinas” så sök gärna upp mig.

Nu är bara frågan hur man ska hinna med blogg, facebook & instagram? Help! när får dygnet mer än 24 hours ? väldigt snart hoppas jag ! 😉

Födelsedagsbubblor i solen & instagramfix med fina Emma.

Gårdagens = favvis blusen från Zimba, jacka Zara, solisar Marc Jacobs och väska LV.

Middag med mina J´s + vänner på Olivia.

Vi hade så kul att vi inte klarade att stå still 😉 

Gud vad glad jag är över att jag har instagram!  för det går ju så fort och är en bra match med bloggen!  L♥ve it !!! 🙂 och ja, det var verkligen på tiden… I know !

Kom på ! jag har en himla massa saker här hemma som jag ska sälja: kläder som J vuxit ur (hur mycket fint som helst), hennes looovely säng (ni vet den vita, från Sebra), barnvagnar , ett monterat snyggt vitt skoskåp (Hemnes?) från IKEA, amazing sjeselong från R.O.O.M (älskar den! men båda får inte plats)…. Om du redan nu – direkt – kommer på att du vill shoppa nåt av detta så kan du mejla mig: gizmolinascloset@gmail.com (mejla bara om du är seriöst intresserad).   Allt säljes till bra pris vid snabb hämtning och först till kvarn gäller. (hämtas här hemma hos oss i Oslo). Lägger upp pics senare!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “MY BIRTHDAY ON INSTAGRAM.”

 1. Mia says:

  Hej, bor i Sverige o undrar om du kan skicka kläder mot frakt avgift?? Är väldigt intresserad av Johannas fina urväxta kläder till mina döttrar!
  stl 86-110 är intressant men även bebiskläder om du har ngt kvar?!
  Med vänlig hälsning, Mia

 2. Vad mysigt du hade det!! & THANX Emma för att du kirrade Instgram till fina frun 😉 gissar det hade tagit hundra år annars *haha*

  Ang hur man skall ha tid till alla sociala medier som skall uppdateras, måste jag säga att jag förstår din undran & jag hinner faktiskt inte…. Jag orkar inte hålla allt tipp topp uppdaterat hela tiden, så jag prioriterar bloggen & så kommer Instagram & FB efter.
  Dock hamnar FB som regel sist för mig 😛

  Puss På dig bästa

 3. Mamma Mian says:

  Nejmen åh vad roligt, förstod precis att vi har samma födelsedag. Vet inte om jag missade hur många år du är men själv firade jag min 38:onde födelsedag i går och man blir lika förvånad varje gång vad påtagligt det blir med hur fort åren går. Allra helst med en liten tjej som också bara drar iväg. Har en dotter som blir 5 i vinter, usch man vill bara ha en pausknapp att trycka på då och då!

  Ha det gott!

  Mia

 4. Veronica says:

  Kul har nyss börjat använda Instagram också. Har haft det ett tag men använt det till att redigera bilder i början bara.

  Du får göra som Isabelle Adrian i Hollywoodfruar och skaffa en assistent 🙂

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *