GÅRDAGENS & INTERVJU.

Allmänt

11846698_10152995815520796_7178579068934363717_n

Snapshot utanför huset igår runt kl.15.

Så här ser jag ut mest hela dagarna… jag bär och bär och packar upp och packar upp lite till… puh…!   Därför var det xtra kul att få besök av en av Luleås lokaltidningar igår för då fick jag en riktigt trevlig paus.  De gjorde en intervju med mig som dyker upp i tidningen om några veckor och när jag satt där och svarade på frågorna så slog det mig hur mycket jag varit med om sedan jag lämnade Luleå för 22 år sedan… Livet är verkligen en spännande resa och det känns fortfarande väldigt overkligt att den tagit mig hit, till detta vita vackra hus i min hometown. Det tar en stund att landa…! 😉

11826020_10152995816610796_1183978346381632379_n

Finbesök i flyttkaoset. (note to self: beställa abonnemang av Kurren).

11224424_10152993719690796_3636298675980355884_n-1

Jag hade extrem klädkris inför fotograferingen men landade i en favorit outfit: blus Bik Bok, jeans Zara, skor Swedish Hasbeens. (och jag hann inte ens sminka mig klart innan de knackade på…puh… hörde jag tidsoptimist?)

Pappa & Inger dök plötsligt upp på ett riktigt trevligt besök så n.u. ska vi åka iväg och fixa alla de där ärendena innan vi kickar igång fredagsmyset.

Njut dagen vidare! 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “GÅRDAGENS & INTERVJU.”

 1. Elin says:

  Vilket fint hus ni har köpt, hoppas att ni kommer att trivas fint där. Undrar varför dom gör ett reportage om dig, gör dom så med alla som flyttar hem igen? Ser fram emot många fina bilder från ert nya hus.

  • gizmolina says:

   Tusen tack Elin! 🙂 Självklart gör de inte reportage på alla som flyttar hem så jag är väldigt glad & tacksam för att de önskade att göra ett på mig.

   Happy tisdag! Kram!

 2. elin says:

  Vi har vært på ferie og jeg har vært kjempedårlig til å kommentere selv om jeg har lest bloggen på iphonen. Huset ser helt fantastisk ut! Gleder meg til å følge innredningsprosessen. Drømmer om hus selv, men må nok spare litt mer før drømmen går i oppfyllelse (bor sentralt i Oslo og ønsker å fortsette med det, så prisene er skyhøye). Er glad det gikk fint med deg da du sovnet bak rattet, skummelt!!!
  Ha en fin helg!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för fina ord Elin! 🙂 Jag blir glad då jag läser att du följer min blogg dagligen! det inspirerar mig i mitt bloggande! Och vet du – jag gleder mig själv också till att följa inredningsprocessen för just nu vet jag inte helt hur det ska se ut här…? beslutsångest deluxe…! 😉 Får boa in mig lite först så faller nog ting på plats… ! Och att bo centralt i Oslo är i.n.t.e. helt fel! Jag kan verkligen sakna pulsen och citylife!!! för att bo i hus är en klar kontrast. Men – det hjälper att vi bor mitt i stan så vi har fått 2 önskningar i en här uppe i norr på ett sätt som vi aldrig hade haft råd att få i Oslo… ! (vårt hus kostar som en 2,5 rums på Frogner…).

   Önskar dig en underbar tisdag fylld av lyckliga stunder! Klem!

 3. Titti says:

  Vad det är kul att ni flyttat till Sverige och Luleå! Vad ska du göra där? Fortsätta som PS och stylist eller är det något annat som drar?

  • gizmolina says:

   Tusen tack Titti! 🙂 Det är ett stoooort steg för mig att flytta hem så ja, detta blir spännande! Jag kommer att jobba som coach & stylist också kommer jag självklart att blogga!

   Njut sommardagarna och fånga de lyckliga stunderna! Kram! 🙂

 4. Stina says:

  Trevligt att du flyttat hit, såg er på XXL igår. Hoppas ni ska trivas och att Johanna får många nya kompisar. Med vänlig hälsning. Stina

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du såg oss Stina! Du skulle kommit fram och hälsat! 🙂 Jag är på cykeljakt så var inom för att se efter cykel till mig… Och ja, jag hoppas också att jag kommer att trivas här uppe. Känner inte riktigt att jag har landat ännu… men Johanna älskar att vara här! Hon har nya fina vänner som hon leker med hela dagarna. Lycka!

   Önskar dig en magisk tisdag! Kram! 🙂

 5. Malin says:

  Det där trädet du har utanför dörren? Vet du vad det heter?
  Såååå snyggt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *