HOMEOFFICE & UNICORNS.

free-inspiring-screensaver_daily-inspiration

Glad söndag mina fina vänner! 

Jag kör en sååå soft start på den här dagen att jag blir stressad över mig själv. Ha, ha. Har nämligen otroligt svårt för att chilla runt i myskläder så här långt ut på dagen, vill alltid duscha a.s.a.p. då jag stigit upp och få på mig kläder så att jag känner mig “klar” för dagen. Men ja, big failor på det idag som sagt så, här sitter jag fortsatt i mina Juicy byxor , tee & Ugg tofflor inne på mitt kontor som är dagens mission!

Ja, det är nu det händer, nu ska kontoret ta form så att jag kan landa här vid mitt skrivbord då vi kommer tillbaka från Oslo och ta tag i hösten spännande planer.   För tänk så viktigt det är hur din arbetsmiljö ser ut. Jag försökte ju först fixa ett hemmakontor nere, vid sidan om ljusgården, men det kändes inte alls bra så – efter att jag lyckades få Johanna att vilja byta tillbaka sitt rum här uppe så har jag nu landat med mitt skrivbord på den mest perfekta platsen i hela huset för när jag sitter här,  1 trappa upp, vid sidan om fönstret med utsikt så känner jag kreativiteten flöda på ett såååå härligt sätt så ja, detta kommer att bli bra! Måste bara röja lite mer i kaoset först… 😉

13912483_10153721143705796_4242833853545145650_n

Jag kommer att dela kontoret med jIG (så har ställt 2 skrivbord mitt emot varandra) + att Johanna ska ha sitt pysselbord här så ja, det blir en glittrig rosa oas med inslag av både unicorns, discokulor & söta små saker. Precis så som jag vill ha det! (glöm avskalat när du tänker Gizmolina och JIG – han får bara gilla läget de tillfällen han sitter här.  ha, ha.). Såg föresten att de fått in den där tapehållaren, med regnbågstape, på H&M igen nu så det blir dagens tips! inför skolstarten! 

13880253_10153721148675796_7356683123734477121_n

Jag är sååååå svag för fina pennor, block, tape, you name it…. !  The simply make me h.a.p.p.y.!!!

13906620_10153721154395796_1158907548768951286_n

Och alltså det här doftljuset… Köpte det i Göteborg i sommar (på Raglady) och det luktar ljuuuuvligt! och då har jag ändå inte ens tänt det ! (ska inviga det då jag sitter här första jobbdagen när skolan startat). 

Nej, nu m.å.s.t.e. jag ta en dusch och sen är dagens lista hur lång som helst så bäst att sluta softa och börja köra! Åh nu hör jag att J dansar till Unicorns and Icecreams där nere (nya Dolly Style låten), det kunde ju inte matcha mitt blogginlägg bättre. Ha, ha.

Önskar dig en riktigt, riktigt härlig dag fylld av lyckliga stunder! 🙂

P.S Till dig som undrar vilket kaos det är jag ska ta tag i efter duschen… :

13729108_10153721201970796_9141795080138066834_n

Detta!!!  Ha, ha.  Här – till höger om mitt skrivbord – ska J få ett stort pysselbord med hyllor över. Men ja, jag har lite att göra innan det är klart (det här är rester från rumsbytet…)  men, det kommer att bli SÅ bra! ska visa bilder då allt är fixat. Målet är att bli klar till helgen efter skolstart.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “HOMEOFFICE & UNICORNS.”

 1. Tack för all inspo som vanligt. Önskar med jag tog tag i alla projekt här hemma. Öl det är så att du vill sälja tårtlampan så mejla mig gärna. Då hade jag blivit överlycklig!

  • gizmolina says:

   Åh varsågod Viktoria! 🙂 Tyvärr så är jag så förälskad i den där tårtlampan att jag inte kommer att sälja den. Den är egentligen Johannas men plötsligt hamnade den här… Underbart fin är den så hoppas att du får tag i en!

   Önskar dig en riktigt mysig kväll! Kram!

 2. Elin says:

  Spännande! vad ska du ha kontoret till? Har du fått ett spännande jobb då du kan jobba hemifrån? Fast att ha arbetskamrater är inte så dumt det heller! Men berätta nu om dina planer!!

  • gizmolina says:

   Alltså jag har haft hemmakontor de senaste ja… vad blir det? 20 åren! Minst. Ha, ha. Så detta är inget nytt. 🙂 Det nya är bara att jag flyttat upp det en trappa eftersom vi fortfarande håller på att boa in oss i huset där vi bott i ca 1 år. Sen, ang. höstens planer så berättar jag mer om det senare men – jag har ju min älskade blogg som jag driver här hemifrån och coachningen, bl.a…

   Vad har du själv för planer i höst Elin? Berätta gärna! det är alltid kul att höra! Önskar dig en magisk kväll! Kram! 🙂

 3. Mussi says:

  Takk for tips – dispenser
  i boks 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *