I WISH I WAS A CAT…

Allmänt

Elden sprakar i öppna spisen, alla levande ljus lyser upp Casa Gizmolina, TV´n är avslagen och istället njuter jag bästa feelgood musiken av Norah Jones. Den här cd´n har gått på repeat i alla de 3 butiker som jag öppnat och drivit genom åren heeeela december. Så Norah´s musik ger mig julkänslor,  feelgood & härliga underbara minnen från olika epoker i mitt liv. Och vid min sida ligger Gucci och spinner….åhhh som jag kan önska att jag vore en katt ibland….

Njut din kväll min fina bloggvän och sov g.♥.t.t. när den tiden kommer!

P.S  en kattunge står högst upp på hjärtats önskelista till jul så vi har googlat katter hela helgen.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “I WISH I WAS A CAT…”

 1. Sofie says:

  Såg dina fina hissgardiner i inlägget nedan .. Vi har liknande fönster med “ram” runt hela … Har du fäst dina gardiner nedanför “ramen” eller ovanför om du förstår vad hag menar? Supersvårt att få till det tycker jag ..

  • gizmolina says:

   Jag har fäst mina hissgardiner från Himla inne i fönstret. Blir snyggast så tycker jag ! Sök i mitt bloggarkiv så hittar du helt enkelt bilder är hela fönstret syns för vi har haft hissgardiner i alla våra hem senaste åren och alla har monterats på exakt samma sätt, inne i fönstret. Lycka till !!! 🙂

   Önskar dig en fantastisk vecka ! Kram!

 2. Hanna says:

  Varför är du på Luleås topplista på bloggportalen om du inte bor där? 😀 Ingen elak fråga hihi undrade bara 🙂

  • gizmolina says:

   Jag har registrerat mig på den listan eftersom jag är född och uppvuxen i Luleå. Det är min “home-town”! Njut kvällen ! Kram! 🙂

 3. M says:

  Hej A-S!

  Har ni inte kvar eran Gucci?

  KRAM!

  • gizmolina says:

   Jo, klart vi har kvar Gucci ! skriver ju om honom i inlägget om du läser hela 😉 Men Johanna önskar sig en kattunge också eftersom Gucci var i familjen före henne…. Kram !

 4. Sanna says:

  Hej goa Gizmolina, vad heter skivan du spelar med Norah Jones? kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *