GLASSIGT!

Allmänt

17434743_10154318390180796_5510174319917461584_o

Hemma på vår gata i stan runt kl.19. Jag var tvungen att skydda mitt ny rullade hår från snöblandat regn, därför kapuschong på… sen har jag även på mig topp från Lindex, sammets-tights Gina Tricot och Ugg´s. Darlingen har också Ugg´s på fötterna, en ny heldress från H&M med Unicorn på (she loves it!), jacka från Lindex och pannband från Line One.

Precis då jag stod vid spisen och roddade med kvällens middag så hörde jag en välkänd melodi…. Hemglass bilen!  Så, jag kastade mig på telefon och ringde Johanna som var på lek hos grannarna och vips! så möttes vi ute vid bilen. Alltså jag älskar Hemglass! har alltid gjort. Och eftersom den stoppar rakt utanför vårt hus så känner jag att det är min plikt att gå ut och handla så att denna gamla tradition ska rulla vidare på vägarna… för jag måste säga att jag är fascinerad över att de finns kvar 2017!  Johanna gick för den klassiska båtglassen också köpte vi en ny mix med bla. Smarties bägare och en annan bägare där det är tuggummiströssel i botten… ett perfekt säljtrix på min lilla tuggumi-älskande darling. 🙂

kidsmix_1

Så här ser mixen ut! Yummie! Brukar du handla av Hemglass? 

Nu ska jag chilla framför Bonusfamiljen (en riktigt bra serie! rekommenderas!) och sen har jag ett litet tavel-vägg-prosjekt som jag ska försöka styra upp. Och just det, jag har ju lagt ting i varukorgar i ett par webshopper också som ligger och väntar…  Ganska häftigt att man både kan shoppa från Zara & Svenskt Tenn på nätet parallellt med att man handlar glass från en bil i gatan. Crossover deluxe! Ha, ha. 😉

GoDnAtTkRaMaR!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “GLASSIGT!”

 1. Anna-Lena says:

  Vilket sammanträffande, körde exakt samma race m glassbilen, fast i torsdags. Hörde melodin och sprang ut med dottern (bägge två i pyjamas, eftersom det är mysdressen som gäller hemma hos oss) och köpte glassbåtar och samma glassmix. Stackars glassförsäljare vilken syn det måste varit, två st som var suppertaggade på glass. Iförd pyjamas på eftermiddan. Det gäller att bjuda på sig själv 🙂

  Tack för en härlig blogg!

  • gizmolina says:

   Ha, ha. Personalen hos Hemglass får nog många skratt åt alla oss som kommer springade ut både med och (nästan) utan kläder! 🙂 Och så kul att ni köpte exakt samma glassar som oss! Johanna mumsade en Smarties bägare till dessert efter middagen igår och tyckte att den var riktigt god!

   Och ja, det gäller absolut att vi bjuder på oss själv, i alla lägen! Livet blir så mycket härligare då! Och tusen miljoner TACK för peppande feedback Anna-Lena!

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin tisdag fylld av solsken! Kram! 🙂

 2. Lena says:

  Ja vilken fantastisk service det är egentligen med Hemglass. Helt otroligt. Köper aldrig eftersom de inte åker här där jag bor…
  Å glass är ju alltid gott – bra mix där med dina val 🙂

  • gizmolina says:

   Ja, men heller hur? Tänk att de finns kvar! 🙂 Känns väldigt gammeldags för mig.. och eftersom jag älskar att bevara traditioner så handlar jag som sagt mest för att jag inte vill att de ska försvinna.. Och eftersom Johanna oftast väljer glass före godis så går det åt en del här hemma…

   Önskar dig en magisk dag Lena! Kram! 🙂

 3. Marit says:

  Jag bor verkligen på landet landet och på sommaren är det ren och skär lycka när man hör glassbilens melodi

  • gizmolina says:

   Åh men underbart! Tänk att lyckas skapa en melodi som “alla” förknippar med glass… Fantastiskt! 🙂 Vi får fortsätta att handla av dem så att de överlever !

   Önskar dig en riktigt, riktigt härlig kväll Marit! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *