ICE, ICE BABY…!

Rakt nedanför där mamma & Hans bor, på Luleälven, runt kl.11.45.

Sweeties! 

Här uppe i Luleå har dagarna flygit fram och prio 1 har varit att umgås med familjen. Vi ses ju tyvärr inte så ofta så det gäller verkligen att ta tillvara tillfället. Och i morgon lyfter vi mot Norge igen så i kväll ska väskorna packas….Men först ska ni få se några pics från då vi tog med oss ett par sparkar och stack ut på isen. Alltså snacka om att det är tjock is här då både bilar och plogbilar kör runt där ute.  Men – på väg ut, precis vid land, så var det såååå blött p.g.a det milda vädret och eftersom de varmaste skor jag hade med mig var ett par Ugg så fick jag tänka kreativt på hur jag skulle ta mig ut utan att bli sjöblöt om fötterna 😉

 City girl goes walk on the ice…  Ha, ha !   Bättre med 2 påsar på fötterna än blöta Ugg´s (gammalt Gizmolina ordspråk 😉

Det var spark-premiär för Johanna…

…och det gick riktigt bra

Men efter en stund var det skönt att åka lite och låta Hans köra.

Målet med turen var Gråsjälören där det var “premiär” i helgen med fikaförsäljning så vi mumsade i oss både varmkorv och chokladbollar i värmestugan innan vi vände tillbaka hemåt igen. (det är city ni ser i bakgrunden).

Happy girls on tour!

Familjen stack iväg i full fart på sparkarna hem mot Hockey finalen.

Själv tog jag en prommis och möttes bl.a. av plogbilen. Ganska crazy att isen håller!

Sen hittade jag plötsligt den här skylten. Kändes lite tokigt på nåt sätt… 

Jag var helt slut efter vår tur (är lite nojig på att isen kan spricka så går på helspänn…) så det passade fint att landa hemma hos min bror sen med middag + OS avslutningen på TV. Herreguuuud vilken påkostad avslutningsseremoni! Såg du? Jag är enormt imponerad!  Och hur coolt var det inte att Therese Johaug fick ta emot sin silvermedalj där och då?  JIG var minst sagt nöjd 😉 och vantarna jag  hade på mig idag är föresten Johaug (ett tips! hur varma och sköna som helst!) och även Johannas rosa är samma märke!

Nej, nu ropar sängen på mig…zzz….så vi bloggas mer i morgon mina fina vänner!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *