IDAG KOMMER SNÖN…!

Goood fredag mina kära vänner! 

Det var en lättelse igår då vi tog ett stort beslut ang. min pappas begravning. Uff, det är så otroligt mycket praktiskt som ska genomföras samtidigt som man går igenom en obeskrivlig sorg. Det har gått 1 vecka sedan jag vaknade till mitt livs första fredag utan pappa i livet och varje dag är ny dag. Jag tar en dag i taget. Och jag märker hur jag genomgår en förändring i mig själv… Jag ställer mig frågor om livet som jag inte ställt på samma sätt innan och jag känner ett (ännu) större föräldraansvar i min egen roll som mamma.  Svårt att förklara men ni som har varit med om att förlora en förälder känner kanske igen tankarna?

Idag fredag och en ny helg ligger framför oss. JIG ankom Luleå sent igår kväll så vi är samlade alla 3 igen i några dagar och det är veckans 2:a Game Day!  BC Luleå har nedsläpp kl. 19.04 och Johanna dansar.  Det är hennes 2:a BC match i veckan och det är väldigt ovanligt att det är så mycket på en och samma gång så jag har lovat J en extra super soft och härlig lördag utan några som helst planer. Det ser även jag fram emot!  Och nu ska jag gå ut och fortsätta att göra trädgården och huset klart för vintern för efter lunch idag kommer snön och de pratar om 1-2 dm.. m.i.n.s.t…. Så bäst att vara förberedd!  Också ska jag iväg och styla håret också. Det passar så perfekt att unna sig den lyxen då jag behöver lägga min tid på så mycket annat än hårfix.

 

Den här bilden får strössla fredagsfeeling över oss. Den är från då jag var på min bästa vän Jonas 50 års fest i Stockholm min födelsedagshelg i mitten av september.  En dag ska jag bjuda på fler bilder från den FAB dagen! och alltså att ha fest på en båt och bjuda på både bubblor och drag show… det var så perfekt att jag vill göra om det igen!  (killen i mitten har by the way designat kläder till både Kronprinsessan Viktoria och Beyoncé, hur imponerande är inte det?!?) Och nej, jag fick aldrig till att styla mitt hår före den här festen för jag bokade resan kvällen innan… allt var så oklart kring pappa så jag visste inte om jag skulle komma mig iväg… 

 

Önskar dig en riktigt, riktigt fin fredag fylld av lyckliga stunder!

Var rädd om dig och planera en helg som ger dig feelgood & happiness.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

25
Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “IDAG KOMMER SNÖN…!”

 1. Iris says:

  Lag deg en magisk helg!

  Mange klemmer Iris

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack Iris! Din omtanke värmer och jag ska absolut göra det jag kan för att min helg ska bli magisk. Gör det du og !

   Stor tacksam klem !

 2. D says:

  Vet akkurat hva du mener. Mistet faren min helt plutselig for noen uker siden. Føler meg plutselig voksen på en måte jeg ikke har gjort før! Jeg gruet meg også sånn til begravelsen, men det ble tross alt en fin dag i pappas ånd. Masse klemmer til deg!

  • gizmolina says:

   Beklager sorgen ! och jag förstår absolut din känsla inför begravningen. Jag känner exakt likt… Men vi får , precis som du skriver, fokusera på att det blir en fin dag i våra pappors ånd… Och så fint att höra att vi känner likt kring att bli voksen på en ny måste.

   Var rädd om dig! Masse klemmer!

 3. Jonas says:

  Bästa fina du! Var så fint att du var med oss och firade vår ålderdom. Ser fram emot att se alla bilder på oss, dig och ballongerna från dig som överlevde hela kvällen med .)

  Tänker på dig och din familj i dessa dagar. Att förlora en förälder och så tungt.

  Största kramen <3

  • gizmolina says:

   Ålderdom? Du menar ungdom bästa! för 50 har aldrig sett bättre ut! och jag är så otroligt tacksam över att jag fick vara med och fira dig och E! Ett maxat bildregn kommer en dag snart och ballongerna förgyllde min söndagsmorgon på hotellet och sen gav jag de ihop med ett tack-kort till en av stjärnorna som jobbar i frukosten på Hotel Diplomat! Så vem vet, de kanske lever kvar fortfarande ?

   Och tusen miljoner tack för omtanken kära bästa du. Den värmer enormt. Miljoner kramar !

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Så snygg! Eller snygga allihopa. Låter som en magisk fest. Klokt av dig att prioritera det i allt. Va rädd om dig och ha en super mys lördag med dottern. Stor kram

  • gizmolina says:

   Åh men tusen miljoner tack fina du! Ja, det var verkligen en “livlina” att resa iväg och fira min bästa vän den där helgen för jag behövde andas ny luft och tanka energi.. Så är väldigt tacksam över den helgen !

   Var rädd om dig du också och njuta din söndag! Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *