Idag rullar vi ut röda mattan för… SEPTEMBER!!

Allmänt

168397-994
Här blir jag firad av JIG på min födelsedag i september förra året. Mer prinsessig frukost än så här hade han inte kunnat göra  😉 Jag älskade det!! T.o.m prinsessekrona hade han köpt!

Jag ÄLSKAR september månad! Och idag är det september premiär! UNDERBART!!! 🙂

September är inte bara den vackraste höstmånaden, det är också den månad då jag fyller år och jag tror att . man har en speciell relation till "sin månad" 🙂 Sen är det ju bara såå härligt med soliga dagar då luften är härligt kall och träden har tagit på sig sina höstkläder = vackra färger! 🙂

Här i Göteborg är det ett FANTASTISKT väder idag!! Strålande sol!! 🙂

Vi är mitt i morgonfix och ska försöka hinna till frukosten som stänger 10.30. Så måste fortsätta här… Efter frukost ska jag o sessan på shopping! 🙂

NJUT dagen och fira september premiären! 🙂

P.S jag fyller inte år idag.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Idag rullar vi ut röda mattan för… SEPTEMBER!!”

 1. Elin says:

  Åhh vilken uppvaktning! Klart en prinsessa ska uppvaktas på det viset =)
  Njut av Gbg! Många härliga shoppingstråk! Var själv där för ca 2 veckor sedan och är mkt nöjd =)

 2. Angel says:

  Ha en mysig dag

 3. satu says:

  Oj vad mysigt!!!

 4. Hej favorit! Min månad är oktober.. men jag gillar september bättre för det är en mycket vackrare månad=)Hoppas ni har det mysigt i Göteborg och shoppar massor med kul.. Jag var på stan igår (sthlm) men köpte inte nått, kors i taket.. det är inte likt mig… Vilken underbar man du har som fixar så prinsessigtlyx till dig.. Men det är du värld.. En underbar kvinna föränar en underbar man=) ha det bäst… Kramis

 5. Oj ursäkta min fel stavning =) hihi .. slinter så lätt på tagenterna.. JAg menar så klart det är du värd.. inte värld.. hihi kramis

 6. BLomst says:

  September er en HERLIG måned. Høsten RULER!
  Ha en fin helg (:

 7. malin says:

  gush älskar rosa 🙂
  får ja fråga vart/hur du gjort bilden längst upp på din blogg?

 8. Jenny says:

  Blixman.blogg.se borde funka. Eller om du söker på Blixman på google…. Vill så gärna visa dig dom, och man får inte kopiera bilder utan skrivarens tillstånd, för annars kunde jag mailat dom till dig… Ha en fortsatt skön weekend i Göteborg!

 9. Madeleine says:

  Hoppas ni haft en härlig dag här i Göteborg! Vi kom själva precis hem efter en solig och mysig tur på stan där vi inhandlade vin och skaldjur, nu ska vi bara tokmysa restan av kvällen. Ha det gott!

 10. anna says:

  åh, va kul att han ansträngde sig till att fixa en sån fin frukost! det uppskattas!

 11. marie hansson says:

  snygga stolar du har,, var köpte du dom?
  tycker om att läsa dina blogg… ha det gott!
  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *