Idag..Torsdag!

Allmänt

168397-381

Idag var det moln framför solen hela dagen men det regnade igenting så det gjorde verkligen ingenting 🙂 Egentligen var det bara skönt för igår var det såååå VARMT att jag trodde att jag skulle smälta bort… och solen tar ju ändå, trots att det är lite moln framför, det märkte jag idag då jag låg och solade ryggen i 30 min utan solcreme (tänkte att molen är min solskyddsfaktor…) för jag har faktiskt bränt mig på baksidan av armarna. Crazy!

Bilden tog en som jobbar på hotellet då jag var på väg upp på rummet med en sovande sessa. Gick runt runt runt på hotell området för att få henne och somna efter frukosten (JIG var iväg på möte….) och eftersom det inte var knall sol så satt jag och läste min bok och tog en strawberry daiquiry i pool baren medan jag körde vagnen fram och tillbaka när hon väl somnat.

Efter hjärtats gröt kl. 17 idag tog vi taxi till Patong för att shoppa billiga dvd´s etc. Vi gjorde som vanligt så att vi betalade taxi chauffören för att vänta på oss och sedan köra oss hem igen eftersom vi bara skulle vara där ca 1 timme för kl. 19 blir hjärtat så trött..

Men alltså Patong ska man INTE bo i. My god – det stället är bara för mycket på alla sätt…. Det är helt OK att åka in dit en kväll så som vi gjorde idag men efter 1 timma var jag väldigt klar för att åka raka vägen tillbaka till lugna sköna härliga Kata Noi Beach. Det är heeeela tiden någon som drar i en för att sälja nåt och jag tror 20 stycken tjatade på oss att åka taxi med dem?! Jag menar HALLÅÅÅ, jag åker ju inte taxi bara för att åka taxi… när de ser att man är mitt uppe i nåt helt annat så kommer de heeela tiden och frågar om man inte ska åka? Hur dumt som helst!

Man känner också att de är mer desperata på att selga nu när det är mindre turister här. Så – vi lyxade med Mc.Donalds middag (aldrig fel…) också shoppade vi 21 DVD filmer för totalt 250kr. Helt ok! 😉 och kvaliteten är faktiskt super! Vi har ett ställe vi shoppat på förut så jag vet att det är bra där men det är ju helt speciellt att man får gå iväg lååångt in i gränden och att de har alla filmer bakom en vägg inne hos en skräddare. Man känner sig väldigt "hemlig" när man är där 😉

Shoppade också underbart söta små förpackningar med "baby wipes" som passar perfekt i handväskan. Kan inte förstå varför alla förpackningar hemma är så stora??? Här var de i storlek av en liten plånbok.! Också kostar de ju ingenting, typ 10 kr… (baby wipes använder man när man byter blöja för er som inte vet.)

Nu myser jag med dagens och ska strax sätta mig och..
1. läsa ut min bok
2. bläddra i alla mina blader och titta efter snygg klänning att kanske sy upp. Hög tid att gå till skräddaren i morgon om jag ska sy nåt för vi reser ju hem söndag kväll..

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Idag..Torsdag!”

 1. josefine says:

  vi saknar er!!!!
  kramar

 2. peak oil says:

  Hello have a look at that website regarding oil crisis See You

 3. sikis says:

  Ohh very much thanks admin

 4. Ohh very much thanks admin

 5. video izle says:

  Great! Thanks for post

 6. cash loans says:

  I wanted to best wishes for this fantastic read!! I definitely enjoying every little bit of it.I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

 7. film izle says:

  Great! Thanks for post

 8. Nice article and i want to know more on this blog.

 9. I love Your nice blog! Look at that interesting news regarding Property in egypt and Egypt property See You!

 10. turkko says:

  How are You, You have to check this blog about turk ko – turk ko, Thanks!

 11. turkko says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Bing. Does you get much traffic? Check my site turk ko.

 12. home says:

  We have been getting excited about checking out this method as well. Tremendous read.

 13. meridia says:

  im a daily commenter, buy propecia no prescription, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]buy propecia no prescription[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription buy propecia no prescription, :-[,

 14. eyapxymqzr says:

  5ZRxCu jkowwweudeyf, [url=http://qtnknbvnesym.com/]qtnknbvnesym[/url], [link=http://mhgbklzjwmmc.com/]mhgbklzjwmmc[/link], http://ykuiahwojvuv.com/

 15. buy nexium says:

  i had to write now, floxin, 144,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *