ÄLSKAR LÖRDAGAR!

11117058_791822007568799_1268052899_n

Heeeelloooo sweeties! 

Här blev det full fart på morgon för JIG hade take off runt 12 så vi girls körde honom till flygplatsen.  Sen åkte vi förbi blomsterbutiken för jag var på jakt efter fler gröna växter men jag trodde tydligen att jag befann mig i Thailand för jag tog blommorna under armen och bar ut de till bilen (vi har lånebil!) men vad händer? Den största växten frös ihjäl !  Alltså vi snackar typ 1 min ute i kylan, en biltur på ca 10 min hem och sen in hemma (5 meter).  Så nu är alla vita blomster bruna och hälften av bladen är bara att klippa av….  Vet inte om det går att återuppliva den ? men kan ju alltid hoppas!  Bor vi i Sibirien eller??? Man undrar ju….!?!

Så med det sagt så blir jag inne hemma resten av dagen. Eller jag ska en tur och handla nu då J är och firar en söt vän som fyller år, men efter det är det Juicy dress + Ugg tofflor på, massor av levande ljus överallt och en skål med Kina snacks (röd påse) på bordet.  Åh som jag älskar lördagar! 🙂

12417605_10153287557245796_9145979942981644328_n

Bye, bye Luleå! Nu har vi fått nog av kylan och drar tillbaka till värmen i Thailand!  (I wish!!!)

12510226_10153287559330796_3352790619463840025_n

Åhhh vad det är kul att packa in presenter, speciellt då man kan köra på med roooosa.  L.o.v.e. it!  

12540857_10153287601230796_7052371627336318737_n

Och dagens tips: (som jag skrivit om många gånger förr, I know) Presentpåse!  Det är så mycket finare att komma med presenterna i en sån än i en plastpåse från leksaksbutiken.  Den här rosa är köpt på IKEA och de glittriga bokstavs-stickersarna kommer från Panduro Hobby.  Siffan 8 har jag själv klippt ut från glitterark shoppade i Phuket (du hittar likadana hos Panduro).

Nej, bäst jag kör iväg nu så att jag får gjort det jag ska innan darlingen kommer hem igen.

Önskar dig den bästa lördagen kära du!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “ÄLSKAR LÖRDAGAR!”

 1. Hoppas du kan rädda blomman.
  Imorse var vi till gränsmarknaden vid Burma.
  Köpte galet billiga orkideér, både hängande o snittblommor.
  Vilken lycka.
  Ha en fin helg.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Åh jag förstår verkligen lyckan med alla orkideér ! Själv köpte jag också 2 vackra idag men till ett betydligt högre pris än dina…! 😉 (jag hade fått 30 st till samma pris där…)

   Önskar dig en fantastisk helg Titti! Kram!

 2. Christina says:

  Trist med blommorna, men vad är det för blomsterhandlare som inte slår in växter när det är så kallt ute? Trist för dig och även för dem för du kommer väl aldrig handla där igen?
  Du gör fantastiska presentförpackningar, Johanna måste känna sig jättestolt!
  Kramar

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 tack för fina ord Christina! Nu blev jag riktigt glad! 🙂 Och ja, hur trist som helst med växten som dog men jag får skylla mig själv för jag handlade på en stor butik, Blomster Landet, och där får man packa in sina blomster själv på en pakkedisk…. så ja, mitt eget fel. Och jag kommer absolut att handla där igen för det är den enda stora blomsterbutiken som finns här uppe…

   Njut din lördag och fånga de lyckliga stunderna! Kram! 🙂

 3. Maria says:

  Växtriket i Luleå är också en fin butik med toppenpersonal : )

  • gizmolina says:

   Det håller jag med om Maria! 🙂 Handlar en hel del på Växtriket också! men utbudet är större på Blomster Landet så hittar oftast lite mer av det jag söker där.

   Önskar dig en underbar lördag! Kram!

 4. Sandra says:

  Känns som om ni inte kommer att bo i Luleå länge till;) Eller? 🙂 Vad hindrar er att bo o Thailand? Finns det svensk skola?

  • Time will tell….. ! 😉 Vi sa att vi skulle ge Luleå 1-3 år och so far har det bara gått 5 månader…. Och ja, vi har ju vårt härliga hem i Phuket som vi ibland är sugna på att bo 1 år i men att flytta dit för att bo över många år tror jag inte att vi kommer att göra…. (då lockar Oslo mer). Men livet är ju en spännande resa så egentligen lämnar jag alla dörrar öppna! Och ja, det finns både svensk & internationell skola i Phuket.

   Njut helgen Sandra! Kram!

 5. Nilla says:

  Kan du inte berätta om vad det var som gjorde att ni flyttade från Oslo, verkar inte vara så mycket som är bra i Luleå förutom din familj. Tack för en av de bästa bloggarna som finns 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner TACK för fantastisk blogg-feedback Nilla! Åhhh nu gjorde du verkligen min dag här! TACK!!! 🙂 Så, svar på din fråga:

   Jag hade inte bott nära min familj på 22 år, Johanna träffade inte sin mormor & morfar så ofta (hennes farmor & farfar är döda), jag önskade att min dotter skulle prata mitt språk (svenska) och vi längtade efter ett stort fint hus. Allt det fick vi när vi flyttade ! 🙂 Men det är klart att det är en stor omställning att gå från 22-års storstadsliv till ett liv i Luleå. Och jag märker att livet i Oslo/ Norge nog påverkat mig mer än jag trodde…. Så, det tar lite tid för mig att landa.

   Önskar dig en underbar söndag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *