Ikea, lunch & ett kul prosjekt !


Inspiration från norska Slettvoll.

Jag fastnade framför Efter10 med Malou så nu ligger jag lite efter schema… Först var det en väldigt intressant intervju med Filippa K´s pappa Lars Knutsson som grunade Gul & Blå ( kommer ni ihåg jeansen? jag älskade dem! ). Han berättade sin livshistoria som gick från stor succé med Gul & Blå till ett liv med cancer, ny kärlek och en kursgård som heter "Bara Vara". Han pratade om vändpunkter i livet och fokuserade mycket på att livet är här & NU . Något vi kan behöva påminna oss själva om ibland.

Och den intressanta intervjun avlöstes av en till, nämligen en med Carolina Gynning som är en av mina favorit bloggerskor. En cool tjej som går sina egna vägar och som gör stor succé som konstnär.

Nu ska jag hoppa in i bilen och köra iväg, ska som sagt till Ikea + luncha,  och sen har jag ett kul prosjekt idag som ni ska få se mer av senare 😉

Tjing så länge ! 

♥ 

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Ikea, lunch & ett kul prosjekt !”

 1. M says:

  Ikea, stället man blir kvar i då man går in, finns endast en ingång, och sen en utgång 3 mil bort:)

 2. Gynning är inspiration till tusen, trist att jag missade intervjun. Ha en underbar dag!

 3. pangis says:

  Gul och blå ja:-) Om jag inte minns fel så öppnade han sin första butik här i Örebro.. Jag gick i 6án när jag köpte mina första.. Ett par Marilyn..som jag älskade dom.. Till dom en av de där jättepopulära "bananatröjorna" en ljusblå "Banana jogging"..Ååå vad fin jag var:-)

 4. Starmama says:

  Hej Anna-Stina!

  Ja, jag missade kolla på Gynning men ska se om programmet på nätet så fort live-sändningen är slut. Gynning är såååå fin!

  Sen har jag två frågor till dig… Jag ska nämligen bröllop i slutet av maj (med sambon) och behöver hitta snygga skor till min klänning. Beställde ett par fr Asos (finns på min blogg) men klacken är 11,5 cm. Hinner jag lära mig att gå med dom tills dess eller tycker du att jag ska satsa på andra skor? Kan du gå i höga klackar? Hur gör man?

  Och en annan fråga… köpte två olivträd (dom är ju bara för fina) här om dagen och nu undrar jag hur jag får dom att överleva eftersom jag i Sthlm inte kan erbjuda medelhavsklimat? 😉 Hur gör man ???

  Hoppas att du hinner svara mig.

  KRAM Starmama

 5. Anonymous says:

  BARA ETT TIPS

  Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort i brevlådan som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)

  Passa på att bli medlem sålänge sidan knappt har några medlemmar. Det gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort, jag har redan ett presentkort på 200kr som jag kan använda på flera affärer som Gina, H&M, JC, Din sko mf!! och jag blev medlem för 3 dagar sedan!. 🙂

  http://www.freestreet.se/?r=5379

 6. Fint namn på din söta dotter! 🙂 Om jag inte har fel så bor Filippas pappa i Rättvik precis som jag 🙂 Hoppas intervjun blev lyckad. Och förresen Gynning är väl för kul, träffade på henne i Sthlm förra sommarn o fick lov att be om ett kort på oss! Vilken fin blogg du har, tyvärr vet inte jag så mkt om hur man designar blogg än så länge så min är inte så fin. Vad är det du sysslar med?

  Mvh Johanna, rättvik, dalarna

 7. Agge says:

  Ha så roligt på Ikea. 🙂

 8. donna says:

  Hur fick du din blogg å bli så stor ? =D

 9. Emma-Pemma says:

  Me like Ikea, kommer alltid ut med nåt! 😉 Ofta ljus eller någon annan förhöjande mysfaktor.

  Ha en underbar torsdag!

 10. cecilia says:

  Åå 🙂 Jag älskar ikea! Det borde dom skaffa här i Boden/Luleå också tycker jag. Det är den där affären man går in i och kommer ut dagen därpå haha nee men jag kan gå därinne i flera flera timmar utan att få det minsta tråkigt ( :

  Hoppas du har haft en underbar påsk och ha en fortsatt trevlig torsdag ;*

  Kolla gärna in min blogg om du vill http://ceciliaprecious.blogg.se

  Love Cec

 11. j says:

  LOVE IKEA=D

 12. Johanna says:

  Heej,

  Hur gör du så du får många besökare?

  Kram

 13. tsb says:

  Idag äre frågestund på http://www.hannorochalexandra.blogg.se (: Vi svarar på alla frågor (: Skriv vem frågan är till ( alla , Hannis , Alexandra , Hanna ) Tack <3

 14. Em says:

  Kul med projekt, ser fram emot att se vad det är.

  Kraaam

 15. queenpeach says:

  är det något man saknar här i bangkok så är det ikea!

 16. johanna says:

  Såg också det programmet. Det var väldigt intressant. Ha en bra dag!

 17. sanna bodin says:

  kul med sin egen spalt i tidningen =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *