IKKE FÅ PANIKK, IKKE FÅ PANIKK…!

a51ad807f0064913c12b0bf0f6079876-683x1024

Älskar guld detaljerna och gillar idén med ett mönstrat golv. Marrakech kakel tex… 

Du vet vattenskadan i vår källare? Den inträffade ju då vi bara bott här i huset i ca 2 veckor (förfärliga grejer) och då vi fick veta att det kommer att dröja helt till januari till allt är färdigställt igen så lät ju det heeeelt sjukt långt borta. Och, då han sa att vi “inte får sova i timen” utan istället borde ta tag i att se på vilka golv / väggar / dörrar / badrum etc vi vill ha, eftersom mycket är beställningsvaror, så tänkte jag att självklart! det ska vi a.b.s.o.l.u.t. se på så snart som möjligt så att vi inte riskerar att bygg killarna plötsligt står här och ska återställa allt och inget är på plats.

Men vad hände?

Jo, idag ringer killen från Anticimex och meddelar att fläktarna som surrat där nere i månader hämtas I MORGON !!! och att byggkillarna kommer en dag väldigt snart. Heeeeelp!  Jag har inte förberett något som helst och har iiiiiiingen aning om hur vi ska ha det där nere? Ska vi ha dusch? badkar?  Förråd till kläder med häng? Vad ska stora rummet (som ska bli gäst / lek-rum)  ha för färger / golv etc.? Ja, men ni hör ju. Jag är pyttelite stressad just nu så bäst att ta tag i saken a.s.a.p. & Thank god för internet!  så nu googlar jag badrums inspo för fullt här.  Men, jag måste tänka smartness och budget eftersom källaren inte var något vi tänkt ta tag i så här fort,  hela saken är ju bara helt olycklig, men – det som är BRA är 1. vi hade den bästa försäkringen vi kunde ha, 2. nu får vi en tipp topp super fräsch källare med ett fint gäst / lek-rum!  Så inget ont som inte har något gott med sig… ! 😉

2015819114819902990856_sbig

Badrummet har en planlösning som inte möjliggör att det kan se ut så här, men, jag kan tänka mig en lik duschvägg. OM vi ska ha dusch? är egentligen lite sugen på badkar där nere eftersom vi har dusch i båda badrummen uppe… Men frågan är om vi någonsin kommer att gå ner i källaren för att bada? Kanske…! 

Badrum-3

I det här badrummet syns duschvägg-idén bättre. Gillar enkelheten.

klassiskt-kakel-mörka-fogar-badrum

Det här är också riktigt snyggt!  helkaklat! inte omöjligt att vi går för det. I det här läget är som sagt allt en fråga om pris.

Om du har tips på snygga inspirerande badrum som jag borde se så får du gärna dela dem med mig. Har du kanske själv ett badrum i källaren? Hur har du inrett det?  Vi tänker framför allt att badrummet kommer användas av de gäster som övernattar i källaren och sen, då Johanna blir större och kanske vill hänga mer där nere så är det fint att ha ett badrum på den våningen också.

Ja, ja, nog om det –  allt ordnar sig nog!  Vi har haft playdate här efter skolan och nu är darlingen ute och leker. Själv ska jag fixa middag innan vi sätter oss med läxorna och sen mina vänner så blir det ju suuuuper exciting att se vem som får resa hem i kvällens Bachelor…  Vem tror du??

Önskar dig en festlig lill-lördag kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “IKKE FÅ PANIKK, IKKE FÅ PANIKK…!”

 1. Carolina says:

  Hej! Min familj hade lite samma problem som er när jag var lite yngre. Vi fick en plötslig vattenskada i källaren och badrummet skulle göras om. Familjen tänkte då “spaavdelning” och satte in bubbelbad samt bastu.. Men måste säga att vi sällan använde det. Det är något med att gå ner i källaren.. Så jag skulle nog mer tänka dusch och funktionellt än “spakänsla”

 2. Titti says:

  Badrumsinspo har jag nog ingen, bor ju i lägenhet.
  Tror det lutar åt att det blir Mika som får åka hem men allt kan ju hända!
  Kram Titti/Umeå

 3. Kristin says:

  Har akkurat pusset opp tre bad og er i grunnen ikke klokere.
  Bruk pinterest. Velg gjerne “billige” fliser som base og ha en vegg med noe kulere? Sjekk ut superfront som rocker opp IKEA, np også med baderomsmøbler. Velg badekar om du har dusj alle andre steder. Du kan få en kul glassvegg over badekarkanten.

  Jo, jeg har et tips! Vi fikk tips om å legge flisene i mønster fremfor rett oppå hverandre (om du skjønner). Vi har murstensmønster på det ene badet og fiskeben på de to andre. Dette gir en veldig bra effekt til samme pris.

 4. Lina says:

  Swoon.se är ett tips till badrummet! Mycket snyggt och bra priser 🙂

 5. Camilla says:

  å så fint det øverste badet var, elsker gulvet og møblene:) Lykke til søte du, det blir sikkert smashing.

 6. Två saker:
  1) Hur seeeeeg var inte Bachelor-P ikväll med valet?! Jag tycker för övrigt han är väldigt oskön (men programmet är väldigt underhållande men mest pga fina kläder och miljöer….och intriger såklart, haha) Såg Du eftersnacket? Synd att inte tjejerna fick mer tid att “ställa han mot väggen” :-))

  2) Vi fixade iordning med badkar i vårt hus….det har jag använt….en gång på tre år….dock badar småtjejerna varje veckan men jag antar att Johanna börjar bli lite för stor för att leka i badet – mitt tips, kör på dusch 🙂

  Ha en fin dag, själv har jag låst in mig för att plugga….ändå hamnar jag här inne hos dej som vanligt 🙂
  KRAM!

 7. Johanna says:

  Vi var tvugna att göra om vårt badrum (ej källare) p g a en fuktskada för 8 år sedan och är fortfarande såå nöjda! Vi fick hjälp av en vän som är inredare och han tog alla belut, vilket var bra för det blev val som jag själv nig inte skulle tänkt på men som blev väldigt lyckade! Vi har stora (40×30 tror jag) liggande vita plattor och det ger ett väldigt snyggt intryck plus att det inte är något man tröttnar på. Sen har vi ett stort handfat (typ http://www.duravit.se/website/homepage/products/produkter/serier/vero.se-sv.html/p-94130) och det älskar jag! Så himla praktiskt när man sminkar sig, fixar håret etc. Eftersom det har en platt botten han man sprida ut sig och kladda ner och sen bara skölja av! Lycka till med alla val!

 8. Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för alla tips, råd & pepp! 🙂

  Ni är underbara!

  Svarar på alla kommentarerna senare idag för nu får jag skynda mig och fota julkalendertipsen innan det blir mörkt idag igen….!

  Kramar!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *