IKKE FÅ PANIKK, IKKE FÅ PANIKK…

Allmänt

När man surfar efter kalasinspirasjon på nett och ser alla dessa a.m.a.z.i.n.g. bilder från de mest stylade kalas man någonsin sett så gäller det verkligen att iiiiiiinte få panik och känna någon som helst kalas-stress.  Nej, nej, bara att andas in och ut…  Också är det lika bra att d.i.r.e.k.t. inse att det jag ser på den här bilden (ovan) är typ omöjligt att få till för vårt tak ser inte riktigt ut så där här hemma i köket… fast det är klart… om vi hyr ett partytält med topptak så kanske ?  Så – jag ringde faktiskt och checkade om det gick att hyra ett sånt till lördag? Men killen sa att jag skulle ha ringt för 2 månader sedan… och när jag tänker efter så var det nog lika bra… 😉

Som TUR är så vill J bara har en enkel chokladtårta på sin dag. Lucky me !  😉

Anyway.  Jag har varit på DEN rundan idag och kommit hem en hel del kalas-pynt så detta blir nog bra.  Och som tur är så är ju inte kalaset förren på lördag så jag har några dagar på mig. Men – hjärtats födelsedag är i morgon så nu ska tårta bakas, presenter packas in + + +  men det är ju bara såååå inspirerande och kul.

Jag älskar födelsedagar & kalas !

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *