Ikväll ska jag “göra en Askungen”..

Allmänt

168397-983
Här är min älskade sessa bara max ett par veckor gammal…

Idag M Å S T E jag komma mig i säng mycket tidigare än alla andra kvällar. Jag märker att inskolningen på dagis tar energi och imorgon vill jag vara pigg mamma då vi ska ut och resa jag och sessan.!

Så – nu ska jag packa och hänga tvätt och köra en till maskin och städa etc etc . Sen lägger jag ut mitt "dagens tips" före jag går och lägger mig. Mitt mål att det ska bli som i "Askungen": före kl. 24. 😉

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Ikväll ska jag “göra en Askungen”..”

 1. Anonymous says:

  Hej Anna Stina!
  Först tack för en supermysig blogg. Jag undrar om du kan tipsa om lite bra norska blader? Jag vill lära mig norska (min pojkvän är norsk) men bor inte i Norge och det bästa är jo förutom att lyssna läsa 🙂 Hemma brukar jag mest läsa DV och Elle men även Plaza. Min pojkvän kommer hit nu och tänkte be honom köpa lite tidningar till mig, men måste ha namn, annars blir det nog en frida liknande tidning eller något i den stilen.
  Tack på förhand och ha en finkväll (hoppas du lyckas sommna innan tolv).

 2. Viktoria says:

  She is so cute 🙂
  Jag säger det igen, älskar den där korgen 😉

 3. AnnaStina says:

  Tack snälla 🙂 Så underbart att du har träffat en norsk kille! 🙂 Bor han i Oslo? Tyvärr så finns det ju nästan inga Norska tidningar att köpa i Sverige, de enda du hittar är nog “Interiör Magasinet” & “Vakre Hjem & Interiör” så det är en bra idé att han får shoppa med blader till dig. Jag tycker att han ska shoppa följande blader: Costume, norska ELLE (men det är väldigt likt det svenska.. & Kamille. Men det beror lite på din ålder? Ett blad som heter “Detnye” är också populärt (om du är runt 25 så ska han välja det framför Kamille. Kamille är ok om du är runt 32 för Kamille är väldigt likt “Amelia”..) och även ett som heter “Tique” som är ett rent modeblad. Jag önskar dig och din pojkvän en underbar weekend!! Kram! 🙂
  P.S “Costume” är den bästa tidningen så den får han inte missa!
  Viktoria-
  Thanx! 🙂 Jag älskar också korgen. Önskar jag kunde lägga mig och sova i den i kväll 😉

 4. Sanna says:

  VÄLKOMNA till Göteborg!!! Hoppas att stan bjussar på lite fint väder och att ni får en toppen vistelse i “min” underbara stad! 🙂
  Kraam!

 5. Ewa says:

  Tack så mycket för ett snabbt svar 🙂 Jag är 26, men ska be honom köpa alla fyra 🙂 Man kan inte få för mycket av tidningar, speciellt nu när hösten är här. Ja, han bor i Oslo men ska snart flytta hit så jag är superglad.
  Hoppas du oxå får en jättemysig helg med din familj i Gtb.
  Kram

 6. Miss says:

  Shit jag har blivit beroende av den här bloggen. Får typ panik om den inte uppdateras var 3:e minut. *S*

 7. Evelina says:

  Här är en till som älskar korgen! Vet att jag såg en precis likadan i en webshop men kan inte minnas vart… Vart har du köpt din och vart kommer den ifrån?
  Hoppas ni får en trevlig weekend!:)

 8. AnnaStina says:

  Sanna-
  TACK så mycket! 🙂 Vi trivs redan strålande bra i din stad så jag känner på mig att det här blir en underbar helg! Kram 🙂
  Ewa-
  Då har du massa härliga blader att se fram emot att bläddra i och läsa i! 🙂 Så fantastiskt kul att han ska flytt till dig, grattis!! Njut helgen! Kram 🙂
  Miss-
  Men så fantastiskt att jag är beroende framkallande! 🙂 Underbart! 🙂
  Kram på dig! 🙂
  Evelina-
  Den underbara korgen har jag shoppat på “Fru Lyng” i Oslo. Jag vet inte vilket “märke” den är? Men du kan ju alltid ringa till någon Fru Lyng butik och fråga? (gå in på “gulesider.no” så hittar du tfn.nr). “Jacadi” selger en nästan exakt likadan korg men de finns tyvärr inte heller i Sverige.. Önskar dig en lovely weekend! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *