Ikväll ska jag softa med Miss.Beckham.

Allmänt

168397-1197
Jag köpte boken för länge sen men jag har faktiskt inte läst så mycket i den ännu.. Tycker att the cover är absolutely FAB.!

Min älskade lilla Johanna somnade blixt snabbt i kväll för hon var bara sååå trött så nu ska jag MYSA! 🙂

Jag har precis hällt upp ett kallt glas vitt vin, tänt massa ljus, satt de vackra rosa rosorna jag fick i vatten och kl.20.30 ska jag hoppa ner i soffan med Gucci och titta på "Victoria Beckham i USA".

Miss.Beckham är ju en sån där tjej som man antingen hatar eller älskar. Jag vet många som absolut inte klarar av henne men själv så tycker jag att hon är läcker! Men jag tyckte att hon var mycket, mycket finare i sina långa extensions, hon såg mycket "glammigare" ut då och det klär henne. Hennes garderob hade varit en dröm att ha….men jag får vara nöjd med att äga hennes jeans…!

Nu njuter vi kvällen tjejer! 🙂

(och killar så klart…!)

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Ikväll ska jag softa med Miss.Beckham.”

 1. grombaben says:

  Ahh, alene hjemme her, med tente lys, fyr i peisen og pepsi max (hatt migrene i dag, da funker ikke vin..). Koser meg med å laste ned gode gamle slagere og sløvser på tv i tillegg. Mulig det blir film senere, får se. Herlig i allefall! God kveld, KOS deg:)

 2. Amelie says:

  Jag gillar också mrs.Beckham men jag gillar inte hennes “skinn och ben”. Fy så utmärglad hon är!

 3. Jag fick hennes bok av min mamma i julklapp förra året…har bara hunnit bläddra i den nån gång, nyfiken som jag har varit =) Jag gillar henne, men som sagt, hon var mycket snyggare i det låååånga håret och när hon hade några fler kilon, nu ser hon ju ut som en anorektiker = inte vackert.

 4. Åsa says:

  Det är alltid lika mysigt att läsa din blogg!Hoppas du har en riktigt skön kväll och ha en fortsatt trevlig helg!!

 5. Yalda says:

  Hej Anna-stina! Det är första gången jag skriver men jag är en TROGEN läsare och tittar in flera ggr om dagen! Du är bara för härlig 🙂
  Kram

 6. johanna says:

  såg att din dotter heter johanna.
  jag jobbar inom äldrevården och heter själv johanna
  varje gång jag nämner vad jag heter så har de flesta gamla sagt ; det är ett ordentligt namn,
  varje ficka som hette johanna var bestämd och
  visste hur hon ville ha det !
  kanske kul och veta 🙂 kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *