I´M BACK!!!

large-2

Glad tisdag kära bloggvänner! 

Och FÖRLÅT min frånvaro….  jag får sååååå dåligt samvete då jag inte bloggar på några dagar men jag har haft så mycket kul att jag helt enkelt inte öppnat min mac på heeela helgen. Ja, faktiskt inte sedan jag reste från Luleå i fredags eftermiddag.  Och jag har tankat sååå härlig energi och är fylld av inspiration och lyckorus just nu!  Åhhh som jag älskar att vara i Oslo!  Och det här var första gången som jag var där själv en helg.  Det har aldrig hänt tidigare!  Eller ja, jIG var där på fredagskvällen men sen reste han upp till Luleå för att vara sammen med Johanna och sen landade jag här upp i norr i går kväll runt kl.23 och på morgon kl.06 hade jIG take off. Hur galet som helst. Ha, ha.

Och nu stråååålar solen från en klarblå himmel och jag har precis gjort konstgjord andning på flera växter här hemma + städat undan efter helgen.  Utan att gå in på detaljer så kan jag säga att det märktes att jag varit bortrest…ha, ha.… oh my… tänk så mycket vi mamas plockar och fixar på ren rutin. Vi bara gör det. Utan att tänka på det och vi märker inte hur mycket vi gör förren det går några dagar utan att någon gjort det…   Men det spelar ingen roll! jag städar med glädje idag eftersom jag är så happy över att jIG och J fick en helg tillsammans, bara de 2. Det betyder mer än ett städat hem! 🙂

19095709_10154530589575796_5662742152739035392_o

Alltså hur f.i.n. är inte den här väskan??  Jag älskar den!!!  och den är en av de ting som blev med mig hem från min Oslo weekend. (önskar att jag kunnat ta med mig blommorna också…. )

Nu tar vi tillvara den här tisdagen och fyller den med lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “I´M BACK!!!”

 1. Pia says:

  Måste erkänna att jag saknat dig !

  Väskan är underbar passar idag i det regngråa sthlm ! Hoppas du har bättre solchanser ! Önskar dig en härlig “röjar”tisdag

  • gizmolina says:

   Åh jag blir riktigt ödmjukt glad & tacksam över att höra att jag varit saknad… Det värmer mitt hjärta! Så – tusen tack Pia! 🙂 Men regn? har ni regn i Stockholm idag? Här i norr strålar solen och jag njuter det xtra mycket eftersom jag hade regn hela helgen i Oslo… eller ja, i går var det sol, men fredag-söndag var det dåligt väder. Så – just nu känns Luleå underbart! Ha, ha. 😉

   Önskar dig en magisk dag och hoppas att solen snart skiner hos dig igen! Kram! 🙂

 2. Karin says:

  Älskar att läsa din blogg, den är så inspirerande och härlig så det är ju alltid trist när den inte uppdateras men självklart ska du ta lite ledigt!

  Jag har en fråga, och du behöver självklart inte svara om du inte vill. Varför flyttade ni från Oslo?

  • gizmolina says:

   Åhhh tusen miljoner T.A.C.K. för underbar feedback och fantastiskt fina ord Karin! Nu blev jag verkligen sååå glad! 🙂 Och förlåt igen min frånvaro, dagarna gick i-ett… Ska berätta mer om helgen senare!

   Och ja, varför vi flyttade? För att vi hade lust att bo i Luleå i några år! 🙂 Jag hade inte bott nära min familj på 24 år och vi såg det fina i att Johanna skulle få några fina år med sin mormor & morfar (JIG´s föräldrar lever tyvärr inte längre), vi önskade att prova på att bo i hus och fick sååå mycket mer för pengarna här mot i Oslo, jag önskade att min dotter skulle prata mitt språk : svenska så att jag kunde göra läxor och sjunga samma sånger som henne (den blomster tid nu kommer osv…) och för att båda mina J är väldigt glada i Luleå! Vi sa att vi gör detta för några år. Sen får vi se vart i världen vi hamnar! Vi har lämnat alla dörrar öppna och ser vart livet resa för oss…

   Önskar dig en magisk dag fylld av solsken! Kram! 🙂

 3. Underbar väska. Märke?
  Fast jag behöver nog inte fler väskor!
  Här i Umeå skiner också solen. Härligt.
  Ska ut och handla lite pelargoner att ha utomhus.
  Ha en fin dag.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ha, ha. Nej, vem behöver fler väskor? men de gör oss ju så glad! 🙂 Jag hittar tyvärr inget märke på väskan… och det är en vän av mig som shoppat den för mig så jag vet tyvärr inte vilken butik i Oslo som säljer den heller? Hemliga väskan. Ha, ha. Så härligt att du också får njuta sol idag och pelargon shopping… älskar de blommorna! de är sommar för mig.

   Önskar dig en underbart härlig dag! Själv ska jag också ut och shoppa blommor strax, rosa pioner står på listan. Kram! 🙂

 4. Caroline says:

  Må henge meg på de andre over her – har savnet deg og blogginnleggene dine<3 Men så klart må du jo ha fri innimellom, desto kjekkere å gå inn på bloggen din nå og se at det var et nytt innlegg der! Hurra!:)
  Er såå glad i bloggen din som jeg har lest i mange år! Du virker som ei så herlig jente, og jeg blir alltid så glad over fine bilder og alt det kreative du gjør for eksempel med borddekking.
  Jeg spurte deg for en tid tilbake om noen filmtips, du svarte at du kunne lage et innlegg om det – blir veldig glad om du kunne gjort det:)
  Ønsker deg en fin kveld, kos deg!!
  Klem fra Caroline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *