I´M BACK IN WINTER WONDERLAND.

Allmänt Vippe Extensions


Happy new week darlings! 

BOOM så är jag plötsligt tillbaka uppe i norr igen efter en fullkomligt a.m.a.z.i.n.g. weekend i mitt älskade Oslo. Åhh jag har verkligen haft de bästa dagarna, på alla sätt! så nu är jag fylld av feelgood, happiness & härlig energi!

Ni ska självklart få en full rapport om våra dagar men nu är jag så otroligt hungrig ha, ha!  så så fort mitt ägg kokat klart så blir det frukost här. Vi var inte hemma i Casa Gizmolina förren kl. 00.30 och jag kan aldrig lägga mig direkt då jag kommer hem från resa, måste alltid slappa lite först, så ja, det blev sent kan man lugnt säga, somnade nog inte förren närmare 02.30…zzz… Men som sagt, jag är fulltankad med energi så jag ser fram emot en effektiv, inspirerande & BRA start på veckan! 🙂

 

En snap i bilen på morgon då jag kört J till skolan. I pyjamas. Helt osminkad. Så thank god för mina vipper säger jag bara! Jag ä.l.s.k.a.r. verkligen mina vippe extensions och i fredags var jag på refill hos proffset Pille på Pille Joosep Studio. Att få ett presentkort där i julklapp är ett tips… för det är magiskt att vakna med så här snygga vipper / fransar och det är SÅ skönt att slippa mascara kladd.

Sen hjälper det så klart även att ha håret stylat för då vaknar man så här!  Puss på er, och TACK för att ni finns där ute och förgyller mina dagar!  Och förlåt dålig uppdatering i helgen…  

Hoppas att du också har haft en magisk weekend och att du känner dig pepp på den nya veckan?! Tänk – det här är s.i.s.t.a. dagarna i november, och på fredag kickar julkalendern igång! (åh det är alltid lika stämningsfullt tycker jag) så idag ska jag göra mitt bästa för att dela julkalendergave-tips till er som fortfarande inte kommit helt i mål med inköpen. Och du, lyssna på den HÄR!  vi girls kör den på repeat om dagen och idag, då jag fryser här uppe i winter wonderlanddansar jag mig varm till den!

Nu tar vi tillvara dagen! 🙂

P.S Man känner sig rik som ett troll då man har några korvar i kylen… !  Ha, ha, ha. dagens citat av Ernst. Bara han som kan säga något sånt. (det kommer från reklamen för hans nya julprogram som har presmiär 7/12).

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Vippe Extensions | 10 Comments

10 responses to “I´M BACK IN WINTER WONDERLAND.”

 1. Lena says:

  Men hallå där vackra du…. ser fram emot Oslorapporten.
  Är det jacka eller halsduk som man skymtar på bilderna ? Ser jättefin ut 🙂

  • Åhh tusen miljoner tack för smickret Lena! 🙂 och så kul att du ser fram emot Oslorapport. Den kommer snart! Och det rosa fluffet jag har på mig är en underbar päls från Zara. Den kan varmt rekommenderas!

   Önskar dig en magisk dag! Kram!:)

 2. elin says:

  Så bra at dere koste dere i Oslo 🙂 Vi var en tur i sentrum lørdag, sammen med maaaaange andre… Måtte ha flere nespressokapsler, så turen var absolutt nødvendig, haha!

  Et tips: jeg tror absolutt ingen ville reagert om du kjørte datteren din uten sminke eller fikset hår, det er bare sånt man tenker på selv 🙂

  • Ha, ha. Nej, alltså jag bryr mig inte 1 sekund att jag alltid kör J till skolan i pyjamas helt opiffad. Det gör jag varje dag! Att jag skrev att jag gjorde det var för att jag ville tala om hur härligt det är med fixade vipper och stylat hår. 😉

   Och jag kan tänka mig att det var mycket folk i centrum i lördags. Vi var nere och åkte skøyter på spikersuppe igår och det var såååå fint nu med julmarknaden och alla karuseller. Åhh jag fick DEN julstämningen! 🙂

   Önskar dig en fantastisk dag Elin! Klem!

 3. Anette says:

  Å jeg elsker Ernst!!! 🙂 Er det Jul med Ernst som er hans nye program eller noe annet spennende? Ha en nydelige dag der oppe i Nord! Klemmer fra Oslo

  • Ja men visst är han härlig Ernst! 🙂 Och som sagt, kun han som kan säga något sånt om en korv. ha, ha. Hans nya julprogram har premiär 7:e december om jag hörde rätt? och det var i reklamen för det som han sa så.

   Önskar dig en strålande dag i vackra underbara Oslo Anette! Klem! 🙂

 4. Marie Å says:

  Kul att du är tillbaka, har saknat ditt julpepp, haha. Äääääälskar din blogg och all härlig inspo. Tack för allt!

 5. A says:

  Har man god hemlagad mat i kylen känner man sej rik så jag förstår hur Ernst menar.
  Vad roligt att din Osloresa blev bra, men jag hade inte väntat annat 🙂 Tack att vi får “följa” dej dit

 6. Kerstin says:

  Vad har vi sagt om det där med att be om ursäkt för att du gjort annat….?! Vi klarar oss.=)

 7. Frida says:

  Va? ”Vi klarar oss”?? Jag klarar mig INTE, haha. Nejdå, klart du ska njuta bloggfria dagar utan dåligt samvete men du ska veta att vi saknar dig när du inte skriver. Som tur är så kan man bota Gizmolinaabstinensen med gamla inlägg 😉
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *