Imorgon reser vi!!

Allmänt

168397-366
Hjärtat mitt i packningskaoset.

Det finns stressiga dagar också finns det STRESSIGA dagar… det här var en av de senare…

Sprang hemifrån vid 13 för att hämta passen (tjohoooo!!), sen till läkaren, sen till Mc.Donalds (äta bör man annars dör man) och sen sprang vi runt hela stan jag och mitt hjärta och fixade ärenden.

Hemma vid 17 för gröt och då tittade min underbara vän Kjersti förbi och vi tog en dagens för att fira att det är fredag och jag fick "rese-kitt" av henne som jag ska KOSA mig med på resan. Tusen tusen TACK sötaste vännen min!!! 🙂

Sen ut igen och vi var inte hemma förrän vid 19.30, stackars lilla hjärtat var bra trött då så hon fick ligga och mysa på sängen (se bilden!) medan jag gick igenom allt som jag och JIG ska ha med så att jag fick ut allt från sovrummet före hon skulle sova. Så som ni ser blev det "kaos" av kläder som jag sedan sprang snabbt med ut i vardagsrummet (var så rädd att hon skulle rulla av sängen..)  Sen badade vi och sen somnade hon jätte gott vid 21 efter både baby-pluss & välling 🙂

Nu har jag precis ätit middag (grillad kyckling + potatis sallad, enkelt och gott) och nu är det dags att packa och jag känner på mig att jag blir uppe heeeela natten… brukar alltid bli så när vi ska ut och resa.. men ska göra mitt bästa för att få sova lite.

Vi flyger från Gardemoen 12.10 imorgon, första stopp är Köpenhamn, därifrån flyger vi Thai till Bangkok och sen vidare därifrån till Phuket… Resan tar måååånga timmar men så fort vi kommit fram och jag får tid över så lovar jag att blogga! Till dess får ni ha det så jätte bra! 🙂

Såg att det var +29 grader där idag… låter utmärkt! 🙂

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “Imorgon reser vi!!”

 1. Nina says:

  Har via Josefines blogg hamnat här och måste bara säga att jag ser verkligen framemot en rolig resedagbok från thailand.
  KRAM från mig

 2. Z says:

  Ha en superbra semester nu 🙂

 3. Viktoria says:

  Trevlig semester, ser fram emot lite fint Thailands blogg! Kommer drömma mig bort =) Ha det så bra!

 4. Sara says:

  Va söta ni är du och din dotter. Ha en trevlig resa!

 5. Angel says:

  Ha en trevlig resa

 6. Caroline says:

  Åh vad härligt ni kommer få det! Vilken lyx att få resa bort på sin mammaledighet och bara VARA! Hoppas med på att bloggen lever vidare så vi får följa dig och din söta prinsessa.
  Ha det så jättebra nu! 🙂

 7. Sanna says:

  Mys och ha det riktigt skönt på resan! Jätte härlig blogg, keep it up! 🙂

 8. Brorsan!!!! says:

  Tjena Syrran!!!
  Brorsan här ha en super trevlig tur till Thailand och njut av värmen och solen 😉 Hälsa Jig & Johanna super mycke från mig. Kram Brorsan 🙂

 9. norrland says:

  trevlig resa och hoppas att allt går bra 🙂

 10. sohbet says:

  thanks good post

 11. What are all the factors which determines the tissue specific synthesis of proteins?

 12. 32LE5400 says:

  every one note this tips…its useful in anytime prepare for us..

 13. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 14. Great! Thanks for post

 15. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in Yahoo. Does you get much traffic? Visit my website turk ko.

 16. web blog says:

  wonderful template as well as superb article.thanks this is terrific tips

 17. opera browser is not working good on this theme, buy propecia australia, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]buy propecia australia[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription buy propecia australia, 8943,

 18. yzyohqoh says:

  YBWoIQ gtarxkhxvyov, [url=http://tkljxnznlfbc.com/]tkljxnznlfbc[/url], [link=http://aaibbzpqwpej.com/]aaibbzpqwpej[/link], http://cpqykfipodhw.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *